El Maresme, per la seva situació única entre mar i muntanya i a pocs quilòmetres de Barcelona, ha emergit com una destinació de referència per als esdeveniments MICE (Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions) que busquen fusionar productivitat i benestar en perfecta harmonia.
Banyat pel mar Mediterrani i delimitat per la serralada Marina, amb paisatges verds a l’interior, el Maresme ofereix una combinació irresistible per gaudir d’un entorn natural a dues passes de Barcelona. A més, compta amb instal·lacions d’avantguarda, activitats enriquidores i l’oportunitat de rejovenir ment i cos. Descobreix tot el que el Maresme pot oferir per potenciar tant el teu negoci com el benestar dels teus col·laboradors als teus esdeveniments.

Et proposem opcions de benestar i activitats per fomentar la salut i l’equilibri durant els esdeveniments MICE, com ara ioga a la platja, sessions de meditació, tallers d’alimentació saludable i programes de relaxació.

Banys de bosc o Shinrin Yoku

Els banys de bosc són una opció magnífica per reconnectar amb la natura i millorar l’estat de salut a través d’un passeig pel bosc. Aquesta teràpia, d’origen japonès, consisteix en una passejada tranquil·la immersiva per un bosc no transitat. Amb aquesta activitat s’enforteix el sistema immunitari i redueix els nivells d’ansietat, estrès i fins i tot tensió arterial.

Al Maresme ofereixen banys de bosc Humus therapy i Va de bosc.

Maresme Wellness: Troba l'equilibri entre treball i benestar als teus esdeveniments MICE WhatsApp Image 2023 07 26 at 18.18.13

Ioga entre vinyes, a la platja o al mar (sup-ioga)

El ioga, una pràctica antiga de l’Índia, ha guanyat una gran rellevància a causa del seu impacte positiu en el benestar. A través de postures, exercicis de respiració i meditació, enforteix el cos, augmenta la flexibilitat i en redueix l’estrès. La connexió entre cos i ment que proporciona és fonamental per a l’equilibri i la pau interior, oferint eines per enfrontar els desafiaments de la vida moderna i promovent un benestar més gran en tots els nivells.
Què et semblaria incloure’l al teu esdeveniment per generar harmonia al teu equip? I si en comptes de practicar ioga a una sala habilitada ho fas a l’aire lliure?

Al Maresme tenim propostes tan originals com practicar ioga entre vinyes (a Alta Alella) o a la platja, amb el mar de teló de fons (Maresme Waves o Greenevents). Si us atreviu a practicar alguna cosa una mica més única podeu provar una sessió de ioga sobre una taula de pàdel surf, el sup-ioga a la platja de Mataró gràcies a Sup and Sail.

Ioga i benestar en allotjaments rurals

Allotjar-se en un entorn natural, amb espais per a reunions, però també activitats de benestar per cuidar cos i ment són el que ofereixen alguns allotjaments al Maresme com ara Cabanes DosriusCa’l Andreu Ecoturisme o Can Casadellà. Hi podràs practicar ioga a l’aire lliure, així com gaudir amb activitats gastronòmiques o de descoberta de l’entorn natural.

Maresme Wellness: Troba l'equilibri entre treball i benestar als teus esdeveniments MICE IMG 8554

Un recés per trobar l’equilibri

De vegades, volem fer un pas més en el benestar corporatiu. Els recessos de diversos dies dedicats a cuidar el cos i la ment, intercalant reunions estratègiques, poden ser una gran oportunitat per impulsar la productivitat dels teus equips.

Els recessos corporatius han de tenir objectius clars i ben definits, com ara millorar la comunicació interna, desenvolupar habilitats de lideratge o fomentar la creativitat i innovació. El programa ha d’estar ben equilibrat, i per això ha d’incloure activitats de benestar com ara ioga, meditació, exercicis de relaxació, massatges i moments de descans i reflexió. També es poden organitzar activitats recreatives i de team building per fomentar la col·laboració i la companyonia entre els membres de l’equip.

Perquè la retirada corporativa sigui un èxit serà essencial comptar amb facilitadors, entrenadors i experts que puguin conduir la retirada. Per això pots disposar d’allotjaments com Mas Juli, Mas Vives o la Masia Can Gel al Maresme.

Allotjaments amb SPA

Al llarg de tota la comarca del Maresme trobaràs allotjaments que ofereixen SPA i també activitats de benestar per complementar la teva visita i sobretot perquè les estones lliures durant un viatge corporatiu siguin tan plaents com sigui possible.

Maresme Wellness: Troba l'equilibri entre treball i benestar als teus esdeveniments MICE shama spa pool model 17