Ca l'Andreu Ecoturisme

Dades bàsiques i xarxes

Ca l'Andreu Ecoturisme location icon

Camí de Can Andreu, 1, Tiana, España

Ca l'Andreu Ecoturisme tel icon
610500065
Ca l'Andreu Ecoturisme facebook icon
Ca l'Andreu Ecoturisme instagram icon

Serveis

Ca l'Andreu Ecoturisme servei habitacions blau Ca l'Andreu Ecoturisme aire condicionat blau Ca l'Andreu Ecoturisme calefaccio blau Ca l'Andreu Ecoturisme accessibilitat minusvalids blau Ca l'Andreu Ecoturisme parking blau Ca l'Andreu Ecoturisme bugaderia blau Ca l'Andreu Ecoturisme wifi blau

Ca l’Andreu Ecoturisme

Tiana

Ca l'Andreu Ecoturisme Biosphere certified 60x60 1

Masia 100% sostenible que ofereix tant allotjament com espais per reunions d'empresa i esdeveniments de petit format

Ca l’Andreu Ecoturisme és un projecte familiar. És un mas del segle XV amb una ubicació privilegiada i única dins el Parc de la Serralada de Marina, a Tiana, amb vistes al mar i a Barcelona. La casa està envoltada per un jardí mediterrani i horta ecològica i des d’ella parteixen senders que discorren pel parc. Un indret idoni per reunions d’empresa de petit format que convida a la desconnexió i descans; ideal per trencar la rutina del dia a dia a l’oficina. El caràcter de la casa confereix un caliu especial amb 4 sales amb llum natural de diferents dimensions. En cas de necessitat la casa compta amb 4 habitacions dobles amb bany.

Reunions en un entorn rural

Esdeveniments, conferències, teambuilding, dia d’estratègia, llançament de producte o com deixar bocabadat al teu client en una reunió diferent. A Ca l’Andreu Ecoturisme compten amb diferents espais habilitats per convertir-se en una extensió de la teva oficina. Tria la teva zona, compten amb capacitats de 8 a 20 persones. La Galeria (amb xemeneia, sofàs i vistes a les vinyes té capacitat fins a 16 persones), l’Estudi, una sala de 25 m2, on poder fer una presentació, la zona d’entrada o el menjador, amb una taula presidencial de fins a 12 persones. A la zona exterior, amb jardí i piscina s’hi poden organitzar esdeveniments de fins a 50 persones.

Activitats sostenibles

A Ca l’Andreu Ecoturisme ofereixen també activitats per poder trobar un equilibri perfecte entre treballar i gaudir. Podreu descobrir els secrets de la fauna i la flora de l’entorn de Ca l’Andreu, o conèixer dos dels cellers de la DO Alella, El Celler quim Batlle i Alta Alella. Si busqueu una activitat per unir encara més l’equip podeu fer-ho amb una classe de cuina preparant un menú ecològic i 100% saborós. de la terra a la cuina amb el xef Yves Nicolier, o bé dedicar un espai al cos i a la ment amb una sessió de ioga.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Ca l’Andreu Ecoturisme