Can Casadellà 01

Dades bàsiques i xarxes

Can Casadellà location icon

Calle Cisa, 53, Premià de Dalt, España

Can Casadellà tel icon
34 656855299
Can Casadellà icones fitxa llit 02

Places: 18 – Habitacions: 9

Can Casadellà instagram icon

Serveis

Can Casadellà servei habitacions blau Can Casadellà calefaccio blau Can Casadellà parking blau Can Casadellà Can Casadellà bugaderia blau Can Casadellà jardi terrassa blau Can Casadellà wifi blau

Can Casadellà

Premià de Dalt

Hotel rural a Premià de Dalt

Can Casadellà està situada a Premià de Dalt, a 20 minuts de Barcelona i a 10 de la platja. En un entorn tranquil i amb unes vistes magnífiques. La casa compta amb 9 habitacions dobles amb bany privat. La finca té, en total 5 hectàrees, amb jardins, horts i piscina, i més de 400m2 entre habitacions, menjadors i salons.

Les habitacions de Can Cassadellà es poden llogar individualment, però també es pot llogar la casa sencera. En aquest cas un espai ideal per reunions empresa, shootings, o trobades familiars.

El seu menjador, de 36 m2 i amb taula capacitat 14 persones oberta a l’estiu , amb amplis finestrals i vistes al jardí i al mar és ideal per a petites reunions o trobades d’empresa.

Història de Can Casadellà

Encara que se’n desconeix l’origen exacte, hi ha referències a la casa des de principis del segle XVI. Al 1858 la família Casadellà va adquirir la propietat i va fer una gran reforma que la converteix en la casa actual. És una reforma d’estil indiano“, amb reminiscències de les mansions de les colònies espanyoles al Carib.

A principis del segle XX, l’adquireix la família Botey i fa algunes reformes a la mansió deixant però la façana intacta. D’aquesta reforma en son els jardins, a base de placetes romàntiques, vinyes i camins de xiprers, ametllers i oliveres.

Activitats per a empreses

  • Tallers de cuina per grups
  • Ioga al jardí

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Can Casadellà