Cabanes Dosrius Cabanes Dosrius 264

Dades bàsiques i xarxes

Cabanes Dosrius location icon

Canyamars, Dosrius, España

Cabanes Dosrius tel icon
611 250 720
Cabanes Dosrius icones fitxa llit 02

Places: 12 – Habitacions: 7

Cabanes Dosrius facebook icon
Cabanes Dosrius instagram icon
Cabanes Dosrius twitter icon

Serveis

Cabanes Dosrius servei habitacions blau Cabanes Dosrius aire condicionat blau Cabanes Dosrius calefaccio blau Cabanes Dosrius parking blau Cabanes Dosrius menus especials blau Cabanes Dosrius jardi terrassa blau

Cabanes Dosrius

Dosrius

Cabanes Dosrius Biosphere certified 60x60 1

Espai de Natura, Benestar i Salut.

Cabanes Dosrius et proposa una experiència única per retornar als orígens i gaudir del més essencial, de les “petites” coses que ens ofereix la natura, la vida. Per particulars, empreses i retirs.

A Cabanes Dosrius podràs viure experiències sostenibles que cuiden el medi natural, social i econòmic que ens envolta. Es tracta d’un ecohotel que ofereix allotjament dalt dels arbres. En total compten amb set nius de fusta amb tot el necessari per a una estada confortable.

Ofereixen sopars casolans amb productes de proximitat, a la teva cabana, sota un cel de lluna i les estrelles. També compten amb activitats de benestar:

  • Massatges
  • Banys de bosc
  • Sortides de coneixement del medi natural i cultural
  • Bosc Vertical
  • Rutes a cavall

Les activitats estan dirigides tant a particulars com a grups d’empresa.

A més, Cabanes Dosrius compta amb l’Espai Crea, una sala on es poden dur a terme reunions, formacions, tallers, xerrades, exposicions d’art, etc. Ofereixen la possibilitat de lloguer de tot l’espai i l’allotjament, en exclusivitat.

La capacitat màxima de l’allotjament a les Cabanes dalt dels arbres és de 17 persones. Es pot reservar en exclusivitat per a un retir o activitat d’empresa. Per a més persones es pot valorar altres formats d’allotjament (es disposa d’una casa rural a tan sols 5 minuts) per habitacions addicionals.

Tenen una capacitat màxima de 40 persones per activitats en l’exterior (en aquest cas cal llogar una carpa com a pla B, en cas de pluja).

Sales de reunions

La sala de reunions Crea, ocupa 35 m² i està construïda en fusta, amb sostre alt i llum natural. Compta amb una ventilació natural creuada i també aire condicionat. A l’hivern es pot gaudir del caliu i la màgia de la llar de foc, especialment en els mesos de fred. L’Espai Crea é ideal per a trobades de networking, podent-se utilitzar tant l’espai interior com l’exterior per crear diferents ambients. Deixa que la natura acompanyi la sessió i estableix una mbient agradable, de connexió i inspiració per a la teva empresa.

Més informació sobre: Cabanes Dosrius. Espai de Natura, Benestar i Salut.

Les nostres sales

Espai Crea

Cabanes Dosrius icone sales 1 1

10

Cabanes Dosrius icone sales 2

12

Cabanes Dosrius icone sales 3

15

Cabanes Dosrius icone sales 4

12

Cabanes Dosrius icone sales 5

20

Cabanes Dosrius icone sales 6

10

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Cabanes Dosrius