Cercar

Professionals

Reclama o insereix la teva fitxa i comença a guanyar visibilitat avui mateix.

Gairebé el 80% dels consumidors recorren a directoris amb ressenyes per trobar una empresa local.

1- Reclamar

La millor manera de començar a gestionar la vostra fitxa d’empresa és reclamant-la perquè pugueu actualitzar-la.

2- Promoure

Promocioneu el vostre negoci per orientar-vos a clients que necessiten els vostres serveis o productes.

3- Convertir

Converteix els visitants en clients de pagament amb ofertes i serveis emocionants a la teva pàgina.

Com crear una fitxa a Maresme Events

Podeu registrar-vos al web de Maresme Events clicant al botó de Login i creant un usuari. Crear una fitxa és una tasca senzilla que es fa omplint un formulari dins del WordPress. Aquí podeu consultar un vídeo tutorial. Si voleu que us donem suport en la creació d ela fitxa ho podeu fer també omplint aquest formulari.

Com reclamar una fitxa a Maresme Events

Per reclamar una fitxa existent a Maresme Events podeu clicar al botó “Reclama ara” que apareix al menú dret de les fitxes. 

Cada fitxa té un botó per reclamar-ne la propietat. Per poder reclamar la fitxa s’han d’omplir les dades de contacte i detalls de verificació de la propietat. Després d’omplir el formulari, la petició s’envia a l’administrador de Maresme Events qui haurà de validar l’autoria abans de poder cedir la fitxa.

Un cop validada la reclamació de la fitxa, l’empresa tindrà accés a modificar la fitxa si fos necessari. Apareix una icona blava a la fitxa i s’actualitza el correu de la caixa de contacte amb el correu de l’empresa. Així els potencials clients podran contactar directament amb l’empresa.