Som Maresme Events i coneixem… ¡els millors racons de la nostra comarca!

Què oferim?

El nostre servei es basa en acompanyar-te en la tasca de trobar aquell espai, servei, àpat o activitat que necessites perquè la teva propera trobada amb clients o equips, sigui la millor que mai hagis imaginat.

“Nosaltres dominem el territori, tu la teva empresa.”

La nostra feina és escoltar les teves necessitats. Explica’ns la teva visió i treballarem junts per fer-la realitat al Maresme.

Sabem que tot i trobar-nos a un pas de Barcelona, som una destinació desconeguda en el segment MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions), però, et sorprendràs quan comencis a viure i a tastar totes les nostres propostes.

La nostra tradició turística ens ha proporcionat un gran nombre d’instal·lacions i equipaments que, amb els anys, hem sabut adaptar al segment de reunions.

Per què nosaltres?

La teva confiança en nosaltres i la satisfacció del teu client són els nostres objectius principals.

Som una destinació emergent en turisme de reunions, així que, per nosaltres, l’única manera de treballar és buscar l’excel·lència i demostrar que sabem fer-ho bé. Oferir-te espais exclusius en entorns tranquils perquè puguis connectar amb el què de veritat importa.

A maresmeevents.com hem treballat intensament en una diagnosi del nostre territori i de les seves empreses. Després de censar totes les que poden i tenen l’interès d’abordar aquest nou segment,  podem dir que ningú més coneix el territori com nosaltres.

En aquests moments tenim censades 60.000 places hoteleres, 140 sales de reunions, 1 centre de congressos, 150 empreses dedicades al turisme MICE des d’allotjaments a serveis complementaris i un total de 52 espais singulars que van des de castells a cases senyorials passant per cellers o edificis modernistes

La nostra missió és…


De cara a l’usuari de serveis

Atendre la teva petició i et trucar-te perquè ens l’expliquis.

– Facilitar la cerca dels serveis i espais més idonis a través d’una oferta organitzada.

Acompanyar-te  en les primeres visites d’inspecció i t’introduïm al sector.

– Agilitzar el processos de reserva i contractació de sales.

– Assegurar-nos que trobes l’indret ideal per gaudir d’un esdeveniment exclusiu i únic per a tu o el teu negoci.


De cara al proveïdor de serveis

– Aglutinar  i coordinar tota l’oferta MICE del Maresme.

– Promoure esdeveniments més sostenibles.

– Promocionar  l’organització d’esdeveniments al territori.

– Incidir en la formació contínua dels nostres empresaris en matèria MICE.

– Generar espais de networking que fomentin sinergies i oportunitats comercials.

– Impulsar noves idees i accions.


Sobre nosaltres

El Consorci de Turisme del Maresme som l’entitat publico-privada, formada pels municipis i  les empreses turístiques que conformen  la comarca del Maresme.  Ens encarreguem de promocionar, potenciar i endreçar l’oferta turística del nostre territori.

Després d’haver participat en l’organització de nombrosos esdeveniments, hem detectat que el sector MICE requereix una atenció especial, ateses les seves particularitats i el dinamisme que el caracteritzen.

Per aquest motiu neix maresmeevents.com

Maresme Events és doncs,  la nova marca del Consorci de Promoció Turística del Maresme, a partir de la qual reforçar la nostra oferta MICE per atraure un major nombre d’esdeveniments professionals i viatges d’incentius al territori, contribuint així, al desenvolupament econòmic del sector.

El nostre paper és el de coordinar i facilitar la trobada entre l’oferta i la demanda, creant també, sinergies entre les nostres empreses perquè neixin noves idees, propostes de producte i accions creatives que aportin valor i diferenciació al producte.

La nostra voluntat és posicionar-nos com a destinació diferenciadora de turisme reunions i esdeveniments, centrant-nos en l’exclusivitat i la sostenibilitat.

Per altra banda, volem incentivar la generació de coneixement, oferir al sector formació continua i ajudar a la professionalització del sector.

Alhora, assessorem i donem suport institucional als interessats en organitzar qualsevol activitat MICE a la comarca, agilitzant processos de reserva de sales o contractacions.

Des del Consorci no comercialitzem ni obtenim cap tipus de comissió, simplement fem assessorament i acompanyament. No som organitzadors d’esdeveniments, per tant, no entrem en la presa de decisions respecte al format/contingut de l’esdeveniment.