Cercar

Qui som

Sobre nosaltres

El Consorci de Promoció turística del Maresme som l’entitat publico-privada, formada pels municipis que conformen la comarca del Maresme, el Consell Comarcal i entitats sense ànim de lucre.  Ens encarreguem de promocionar, potenciar i endreçar l’oferta turística del nostre territori.

Després d’haver participat en l’organització de nombrosos esdeveniments, hem detectat que el sector MICE requereix una atenció especial, ateses les seves particularitats i el dinamisme que el caracteritzen.

El nostre paper és el de coordinar i facilitar la trobada entre l’oferta i la demanda, creant també, sinergies entre les nostres empreses perquè neixin noves idees, propostes de producte i accions creatives que aportin valor i diferenciació al producte.

La nostra voluntat és posicionar-nos com a destinació diferenciadora de turisme reunions i esdeveniments, centrant-nos en l’exclusivitat i la sostenibilitat.

Per altra banda, volem incentivar la generació de coneixement, oferir al sector formació continua i ajudar a la professionalització del sector.

La nostra missió és…

Posicionar el Maresme com una destinació referent en el turisme MICE de proximitat, amb una clara orientació al turisme sostenible i proper a Barcelona.

De cara a l’usuari de serveis:

1– Atendre la teva petició i et trucar-te perquè ens l’expliquis.

2– Facilitar la cerca de serveis i espais a través d’una oferta organitzada. 

3– Acompanyar-te en les primeres visites d’inspecció i t’introduïm al sector.

4– Agilitzar el processos de reserva i contractació de sales. 

5– Assegurar-nos que trobes l’indret ideal per gaudir d’un esdeveniment exclusiu i únic per a tu o el teu negoci. 

De cara al proveïdor de serveis:

1– Aglutinar i coordinar tota l’oferta MICE del Maresme.

2– Promoure esdeveniments més sostenibles.

3– Promocionar l’organització d’esdeveniments al territori.

4– Incidir en la formació contínua dels nostres empresaris en matèria MICE.

5– Generar espais de networking que fomentin sinergies i oportunitats comercials.

Què oferim?

El nostre servei es basa en acompanyar-te en la tasca de trobar aquell espai, servei, àpat o activitat que necessites perquè la teva propera trobada amb clients o equips, sigui la millor que mai hagis imaginat.

La nostra feina és escoltar les teves necessitats. Explica’ns la teva visió i treballarem junts per fer-la realitat al Maresme.

Sabem que tot i trobar-nos a un pas de Barcelona, som una destinació desconeguda en el segment MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions), però, et sorprendràs quan comencis a viure i a tastar totes les nostres propostes.

La nostra tradició turística ens ha proporcionat un gran nombre d’instal·lacions i equipaments que, amb els anys, hem sabut adaptar al segment de reunions.

En aquests moments tenim censades 60.000 places hoteleres, 140 sales de reunions, 1 centre de congressos, més de 150 empreses dedicades al turisme MICE des d’allotjaments a serveis complementaris i un total de 52 espais singulars que van des de castells a cases senyorials passant per cellers o edificis modernistes.

Per què nosaltres?

La teva confiança en nosaltres i la satisfacció del teu client són els nostres objectius principals.

Som una destinació emergent en turisme de reunions, així que, per nosaltres, l’única manera de treballar és buscar l’excel·lència i demostrar que sabem fer-ho bé. Oferir-te espais exclusius en entorns tranquils perquè puguis connectar amb el què de veritat importa.

maresmeevents.com hem treballat intensament en una diagnosi del nostre territori i de les seves empreses. Després de censar totes les que poden i tenen l’interès d’abordar aquest nou segment,  podem dir que ningú més coneix el territori com nosaltres.