Humus Therapy WhatsApp Image 2023 07 26 at 18.18.13

Dades bàsiques i xarxes

Humus Therapy location icon

Carrer Salvador Dalí, 18, Dosrius, España

Humus Therapy tel icon
647938547
Humus Therapy facebook icon
Humus Therapy instagram icon

Humus Therapy

Dosrius

Inmersions a la natura (banys de bosc) adaptades a diferents col·lectius per reduïr l'estrés i augmentar el benestar

Els banys de bosc, o shinrin-yoku, són una pràctica guiada desenvolupada al Japó als anys 80 i ja totalment introduïda dintre del seu sistema de salut, per tal de poder prevenir i reduir el karoshi (mort per excés d’estrès).

Des d’Humus Therapy s’ofereixen banys de bosc corporatius per a totes aquelles empreses que vulguin invertir en el benestar (emocional, físic i social) i en la millora de les relacions interpersonals dels seus col·laboradors/treballadors.

Banys de Bosc amb Humus Therapy

Mitjançant la pràctica de diferents activitats a través dels sentits es treballa en l’atenció plena i la reconnexió amb un mateix i l’entorn, reduint així estats d’ansietat, estrès i exclusió, afavorint un estat de benestar i, per tant, un millor clima laboral.

Així mateix, reforcem la relació amb els companys d’una forma no invasiva, sana i divertida fomentant la creativitat, l’autoconeixement i els moments de plaer que sorgeixen en poder compartir l’experiència amb altres.

L’activitat de bany de bosc sempre és sempre guiada. A Humus Therapy us acompanyarà la Clàudia Tolosa, certificada pel FTHUB com a guia i professional de teràpia de bosc.

L’experiència és grupal i dura unes 2-3 h en el format habitual (banys de bosc únicament) però s’ofereixen també diferents formats que poden anar des de tallers de mig dia o dia sencer fins a retirs de dos dies.

Beneficis dels banys de bosc

Els banys de bosc tenen beneficis àmpliament demostrats, ja que són una forma de prevenir i treballar en:

  • Salut física (realitzem un exercici moderat que ens ajuda a combatre els efectes negatius del sedentarisme).
  • Salut mental (reduirem l’estrès i l’ansietat, millorant l’humor, equilibrant les nostres emocions, augmentant la concentració i les funcions cognitives).
  • Salut interior (la natura ens ajuda a fomentar la creativitat, la innovació i el pensament crític, donant-nos la possibilitat de contemplar altres perspectives o noves idees).
  • Salut social (l’activitat és en grup i una de les parts importants és el moment de compartit amb els nostres companys afavorint l’escolta activa, l’empatia i la compassió).

Si voleu gaudir d’una experiència on el vostre equip farà una immersió en si mateix i en l’entorn (natura) els banys de bosc corporatius són el que necessiteu.

Els grups han de tenir un mínim de 6 persones i un màxim de 25. En cas de grups més nombrosos es dividiran en dos.

On fer un bany de bosc amb Humus Therapy?

Es pot adaptar segons la necessitat del grup, però la majoria de banys de bosc amb Humus Therapy es duen a terme al Parc del Montnegre i el Corredor o bé al parc de la Serralada Marina.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Humus Therapy