Sajolida Gastroexperiences sajolida catering 5

Dades bàsiques i xarxes

Sajolida Gastroexperiences location icon

Carrer Castaños, 21, Mataró, Espanya

Sajolida Gastroexperiences tel icon
661 504 679
Sajolida Gastroexperiences instagram icon
Sajolida Gastroexperiences linkedin icon

Sajolida Gastroexperiences

El Masnou

Càtering artesà, personalitzat amb valors i mediterrani.

Sóc l’Anna i Sajolida Gastroexperiències és la meva manera de fer-vos feliços al voltant del fet de gaudir de la gastronomia.

La meva cuina s’inspira en la tradició mediterrània i menorquina (i sí, també hi ha cuina viatjada i fusió).

Després de tenir restaurant, rostisseria i haver fet càterings nàutics entre altres aventures gastronòmiques, ser xef privat (o xef nòmada i lliure) em permet crear experiències gastronòmiques úniques i fetes a mida, que és el que més gaudeixo. Si cerques una cuina creativa i vinculada al territori per als teus esdeveniments, retirs o pop ups. sóc la indicada. Treballo amb grups petits per poder garantir una experiència genuina, exclusiva i plena de sabor.

La cuina de temporada, el producte i els sabors intensos defineix la meva manera d’entendre la gastronomia, de l’hort al plat, o més ben dit, de l’entorn al plat. L’experiència de descobrir el paisatge a través de la cuina tranquil·la, de l’slow food, és el que transmeto als meus plats. Una cuina honesta, creativa i sobretot artesana.

Cultivo algunes de les verdures que cuino al meu hort i utilitzo varietats recuperades sempre que és possible. Així que faig cuina Km3. També aprofito les passejades per la Serra del Montnegre per recol·lectar algunes flors i plantes silvestres comestibles que aporten als meus plats el vincle amb la terra. Fermento, conservo i deshidrato per poder tenir productes i gaudir-ne tot l’any.

Sóc “ella”?
Si és que sí, demana’m una reunió virtual per parlar i fer-te una proposta a mida.

Serveis:

  • Xef privat
  • Retirs
  • Saraos Gastro
  • Càterings grups petits

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Sajolida Gastroexperiences