Dades bàsiques i xarxes

Mireia Rovira Càtering

Mataró

Servei de càtering personalitzat per a esdeveniments corporatius i particulars

Mireia Rovira, al capdavant d’aquest servei de càtering, va estudiar al CETT – UB Universitat de turisme, hoteleria i gastronomia un grau amb gestió i direcció de cuina, un màster amb gestió de restauració i col·lectivitats i diversos cursos en intoleràncies, al·lèrgies i additius a la industria alimentària.

A través de la seva empresa, amb obrador situat a la ciutat de Mataró, ofereix un servei de càtering personalitzat i elegant, de proximitat i amb la qualitat i els detalls òptims pel teu esdeveniment. Es tracta d’un càtering especialitzat en format còctel (no banquet) i pot servir a grups de fins a 100 persones.

Alguns dels plats que ofereixen són:

HAMBURGUESA VEGETAL: Verdures i quinoa arrebossades, maionesa de curry i ceba caramelitzada. Super cruixent i el pa de brioix elaborat per nosaltres.

CROQUETES MELOSES DE ROSTIT: Espectacular mossegada del rostit de tota la vida.

MOLLETE DE CALAMAR A LA ROMANA: Pa de tinta de calamar de senyoret ben tendre, calamar fresc i arrebossat i maionesa de curry.

COCA DE RECAPTE: Massa de coca tradicional, albergínia i pebrot escalivat i mini salsitxa de pagès.

PAPADA TERIYAKI AMB PARMENTIER DE PATATA: Papada de porc ibèric confitada 16 hores, nacrada amb salsa teriyaki i acompanyada d’escuma de patata increïblement cremosa.

També ofereixen tot tipus de pastissos creatius i personalitzats.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Mireia Rovira Càtering