Organitza un esdeveniment

Allotjaments

Al Maresme hi trobaràs +30.000 places hoteleres per complementar el teu esdeveniment. Els nostres allotjaments van des de les masies amb encant o els hotels boutique fins als grans hotels amb àmplies sales de reunions.

Gastronomia

Els restaurants i empreses de càtering del Maresme ofereixen una cuina basada en els productes de proximitat, lligats a l’horta (com la maduixa i el pèsol) i també al mar i a la vinya, amb els vins de la DO Alella.

Espais

Auditoris, centres de congressos, teatres i sales de reunions de gran capacitat i amb infinites possibilitats per al teu esdeveniment. Al Maresme trobaràs tot tipus d’espais per la teva reunió o esdeveniment. Descobreix espais únic en edificis singulars i amb vistes al mar.

Incentius

Vine a gaudir de les millors activitats per cohesionar i recompensar al teu equip. Et proposem activitats per a tots els gustos. Golf, enoturisme, tallers gastronòmics, termalisme-spa,  submarinisme, navegació i esports nàutics, oci, visites culturals i guiades, aventura, banys de bosc i natura, ioga i meditació, cicloturisme, team building…

Serveis

Troba el servei complementari que més s’ajusti a les teves necessitats. Tenim proveïdors locals especialitzats en organització d’esdeveniments, fotografia, transport, Serveis audiovisuals, ornamentació, traducció…