Castellers Maresme

Dades bàsiques i xarxes

Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima location icon

Carrer Montseny, 84, Pineda de Mar, España

Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima tel icon
606345104
Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima facebook icon
Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima instagram icon
Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima twitter icon

Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima

Pineda de Mar

Porta la magia dels castells al teu esdeveniment

Si vols apropar la tradició castellera catalana i transmetre els valors dels castells a la teva empresa aquesta és la teva oportunitat. La colla castellera  l’Alt Maresme i la Selva Marítima et proposa dues activitats per viure els castells de ben a prop.

La colla castellera té seu social i local d’assaig a Pineda de Mar, el Maresme, i va ser fundada l’any 2013. Es coneixen com els “maduixots” pel color vermell maduixa de la seva camisa.

Ofereixen dos tipus d’activitats a les empreses:

Taller de castells: consisteix en explicar, breument, la història dels castells; com es compten els castells; veure vídeos dels millors castells fets mai; aprendre a enfaixar-se; aprendre la tècnica per pujar a un castell; fer pilars, sempre que sigui possible. Els tallers es poden fer al nostre local de Pineda de Mar o bé a algun altre espai ampli, sigui interior o exterior. Durada aproximada: 90 minuts.

Exhibició castellera: consisteix en fer pilars i castells de 5 nets o de 6, en funció de la disponibilitat de gent la colla. Hi ha la possibilitat que els participants també es posin a la pinya. Durada aproximada: 20-30 minuts.

Totes les activitats s’haurien de fer en funció de la disponibilitat de membres de la colla. Pel taller de castells només necessitem 2-3 persones, mentre que per l’exhibició, almenys unes 40 persones. Per tant, si és entre setmana, hauria de ser, preferiblement, a la tarda.

En el cas de l’exhibició, ha de ser un espai ampli a l’exterior. Si és interior, amb una alçada mínima de 7 metres. En el cas del taller, pot ser interior o exterior, preferiblement interior.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima