El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, a través del Club de Producte Maresme Events, ha participat en el Meet Catalunya, la cita més important de turisme de reunions a Catalunya, organitzada pel Catalunya Convention Bureau. Aquesta edició ha comptat amb la participació del Maresme Events tant en la jornada de networking com en l’organització d’un fam trip (viatge de familiarització) destinat a agències especialitzades. Aquests viatges permeten a les agències conèixer en detall l’oferta turística de cada regió. El Maresme ha estat una de les destinacions visitades per empreses organitzadores d’esdeveniments i viatges d’incentius de països com Bèlgica, França, Dinamarca, Finlàndia i Alemanya, amb el Consorci com a amfitrió.

Meet Catalunya

Durant la visita, representants de companyies com Izidok, Golf&Wellness i Accent han descobert les nombroses possibilitats que el Maresme ofereix per a esdeveniments corporatius i viatges d’incentius. La ruta d’activitats ha començat a Santa Susanna, a l’Atzavara Hotel & Spa, i ha inclòs un sopar al Bahari Club de Calella.

Els participants han pogut gaudir d’activitats variades, des de rutes en bicicleta pel Delta del Tordera amb Trek and Ride fins a sortides nàutiques amb Vela Mataró. També han tingut l’oportunitat de gaudir d’un tast enogastronòmic al Celler Bouquet d’Alella, dinar a LaSal del Varador i visitar la Casa Coll i Regàs de Mataró, un emblema del modernisme català. Els allotjaments destacats durant el fam trip, com l’Atzavara Hotel & Spa i l’Hotel Arrey Alella, ofereixen sales i serveis per a tot tipus d’esdeveniments. A més, han visitat espais de reunions singulars com Mas Cabanyes i Bell Recó, a Argentona, i la Finka 4.1 a Alella.

El Consorci de Turisme del Maresme, com a membre del Catalunya Convention Bureau, continua treballant per promocionar el Maresme com a destinació destacada en el sector del turisme MICE. Aquesta acció permet donar a conèixer la comarca a associacions organitzadores de congressos i a agències especialitzades, demostrant el potencial del Maresme per acollir esdeveniments de tot tipus.

Mas Cabanyes

Bouquet d'Alella

Vela Mataró