Vela Mataró

Dades bàsiques i xarxes

Vela Mataró location icon

Passeig del Callao s/n Port Mataró, Platja de pekin Port de Mataró

Vela Mataró tel icon
696578359
Vela Mataró instagram icon
Vela Mataró youtube icon

Serveis

Vela Mataró servei habitacions blau Vela Mataró gimnas blau Vela Mataró pista esportiva blau Vela Mataró acces directe platja blau Vela Mataró aire condicionat blau Vela Mataró calefaccio blau Vela Mataró telefon en habitacions blau Vela Mataró tv en habitacions blau Vela Mataró antena parabolica blau Vela Mataró accessibilitat minusvalids blau Vela Mataró sala convencions blau Vela Mataró sala jocs blau Vela Mataró sala festes blau Vela Mataró parking blau Vela Mataró restaurant blau Vela Mataró menus especials blau Vela Mataró bar blau Vela Mataró ascensor blau Vela Mataró Vela Mataró piscina coberta blau Vela Mataró spa blau Vela Mataró animacio blau Vela Mataró bugaderia blau Vela Mataró Vela Mataró canvi moneda blau Vela Mataró admet animals blau Vela Mataró jardi terrassa blau Vela Mataró perruqueria blau Vela Mataró botiga blau Vela Mataró Vela Mataró wifi blau

Vela Mataró

Mataró

Generem somriures de mar!

Vela Mataró és un centre d’activitats nàutiques que promou i fomenta, la vela i els esports de mar, d’una forma plural i inclusiva, apropant el mar al municipi de Mataró. Es tracta d’un centre gestionat per la Federació Catalana de Vela i gaudeix dels màxims estàndars de qualitat en totes les activitats que desenvolupa.

Ofereixen tres activitats d’incentius per a empreses:

Hello team

Ideal per a relaxar-se i conèixer Mataró des d’un altre punt de vista, amb l’objectiu de gaudir d’un agradable passeig. Una vegada a terra, posarem a prova els vostres coneixements de mar adquirits.
Beneficis: Natura · Alliberar l’estrès · Relax
Durada: 1.30 h

Sailing world

Un teambuilding a través de la vela, un esport transversal i propi de formació d’equips. En la qual tots els participants aprendran a navegar i hauran de desenvolupar naturalment les seves habilitats en un entorn nou.
Beneficis: Concentració · Treball en equip · Resolució de conflictes
Durada: 2 h

Sea lovers Enfortiu-vos

La millor activitat per a divertir-se al mar de dues formes diferents: la vela lleugera i el paddle surf. Realitzareu diferents jocs i proves per equips i posareu en pràctica la comunicació, la col·laboració, la coordinació entre companys i el treball en equip.
Beneficis: Jugar en equip · Descobrir · Diversió
Durada: 3 h

Mínim de participants 4 i màxim de 100.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Vela Mataró