Trek and ride

Dades bàsiques i xarxes

Trek and Ride location icon

Carrer Pidelaserra, 9, Pineda de Mar, España

Trek and Ride tel icon
+34639377584
Trek and Ride facebook icon
Trek and Ride instagram icon
Trek and Ride linkedin icon

Trek and Ride

Pineda de Mar

Trek and Ride Biosphere certified 60x60 1

Viatges i activitats de cicloturisme i senderisme "eco-slow"per descobrir el territori

Trek and Ride és una empresa dedicada a les activitats i viatges de natura amb un ampli ventall d’activitats per a la descoberta del territori per a tots als públics i nivells.

Des de Trek and Ride ofereixen sortides en bici per a grups corporatius amb diferents interessos: Gastronòmic, paisatgístic, amb descoberta de jardins botànics o endinsant-nos en els parcs naturals, pels més atrevits. Les activitats són aptes per a tots els públics i disposen de bicicletes elèctriques.

La seva oferta també inclou rutes a peu en plena natura amb interpretació dels aiguamolls i espais protegits, així com marxa nòrdica on es poden treballar dinàmiques de grup a la vegada que es gaudeix de l’entorn. Ofereixen activitats a mida com poden ser passejades entre vinyes a la zona d’Alella amb tastos o picnics entre vinyes o rutes pel parc del Montnegre amb dinar en una masía típica de la zona… i moltes altres activitats per gaudir slow i amb bona companyia.

També disposen d’activitats culturals amb guies oficials, ofereixen suport en la compra d’entrades a museus i monuments a tota Catalunya.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Trek and Ride