Dades bàsiques i xarxes

Barco de Alquiler location icon

Port Masnou, Port Esportiu del Masnou, El Masnou, España

Barco de Alquiler tel icon
932217574
Barco de Alquiler facebook icon
Barco de Alquiler twitter icon

Barco de Alquiler

El Masnou

Les millors destinacions i flotes al teu avast a Catalunya i Balears

Barcodealquiler.com, especialista en realització d’esdeveniments nàutics d’empresa, programes de Team Building i regates corporatives. Una estranya i extraordinària sensació pot succeir quan companys de feina es converteixen en membres d’un equip, en la cerca de l’optimització del esforç i el rendiment. Les accions es traslladen al lloc de treball en forma de lideratge, productivitat i comunicació. A Barcodealquiler.com sabem que no n’hi ha res millor manera  d’aprendre i traslladar aquets coneixements al mon real que compartir una experiència tan estimulant com navegar a vela.

Team Building en velers de creuers

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 30
Durada aproximada de l’activitat: des de 1 matí fins a 1 dia

Requisits: Roba esportiva, roba de bany, sabates de goma blanca o Nautica i depenen de la temporada roba d’abric. Barcodealquiler entrega dins del preu de l’activitat samarretes (estiu) o Jaquetes nàutiques impermeables (Hivern)

Idiomes en què es pot fer l’activitat: català, castellà, anglès

Altra informació important: A diferència de la majoria de los cursos corporatius de Team Building, els nostres cursos incorporen una part teòrica i la seva posta en escena pràctica. El resultat és que són llargament recordats i dels que es parlarà molt i molt bé després de finalitzar l’experiència. Comprovar les aptituds personals i d’equip, en un entorn alternatiu té un gran impacte i valor que perdurà en el temps. Navegar a vela es una experiència única: no existeix una altre activitat que generi tant esperit de Team Building i tan efectivament en tan poc temps.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Barco de Alquiler