Soccerland Catalunya

Dades bàsiques i xarxes

Soccerland Catalunya

Tordera

El País del Futbol

Soccerland Catalunya és un complex esportiu que compta amb 10 camps de futbol de gespa natural, perfectament situats a Tordera, a uns 45 minuts de Barcelona.

Disposem d’una àrea de 100.000 metres quadrats.

Estem centrats al sector del món del futbol, més específicament al futbol base i futbol formatiu. També comptem amb tornejos d’altres sectors com; Rugby, Frisbee, Futbol Americà, Lacrosse, Corfbol, Voleybol o Running. 

Per a esdeveniments corporatius, Soccerland Catalunya ofereix un espai versàtil, de gran capacitat, i a l’aire lliure enmig d’un entorn natural únic. Amb un aforament màxim de fins a 5.000 persones, una àmplia zona d’aparcament, casa de colònies i una extensa zona d’acampada les nostres instal·lacions són excel·lents per organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment a l’aire lliure: festes universitàries, festes d’aniversari, activitats de team building, dinars d’empresa, etc.

Algunes propostes de team building per a empreses poden incloure l’activitat de bubble football. Jugar a futbol dins d’una bombolla gegant. La diversió està assegurada! I per acabar l’activitat es pot gaudir d’una barbacoa a l’àrea de picnic.

Serveis de Soccerland Catalunya

  1. Estades esportives: entertraining (esport + entreteniment)
  2. Esdeveniments esportius: Tornejos esportius i altres esdeveniments esportius.
  3. Altres serveis: Gestió de partits amistosos, Allotjaments, Tiquets FC Barcelona i altres.
  4. Altres esdeveniments: Festes universitàries, sopars d’empreses i altres.
  5. Allotjament i trasllat: Condicions ventajoses per als nostres clients.

Tenim capacitat per a 3.000 persones, 65 autobusos i 500 turismes.

Les nostres instal·lacions compten amb 10 camps de futbol, 10 vestuaris, Bar-Cafeteria, Zona d’oci-entreteniment i Zona pícnic, Piscina i Xarxa de senders i camins senyalitzats per a la pràctica del senderisme i ciclisme.

Totes les instal·lacions i serveis són exteriors, però tenim carpes habilitades per albergar grans esdeveniments, amb capacitat per a 1.000 persones assegudes.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Soccerland Catalunya