Nautic Ocean nautic ocean

Dades bàsiques i xarxes

Nautic Ocean location icon

Carrer Can Bruguera, 3, 08391 Tiana, Barcelona, Spain

Nautic Ocean tel icon
34 656 85 67 39
Nautic Ocean facebook icon
Nautic Ocean instagram icon
Nautic Ocean twitter icon
Nautic Ocean youtube icon

Nautic Ocean

El Masnou

Nautic Ocean Biosphere certified 60x60 1

Agència de viatges nàutics. Ofereixen activitats nàutiques exclusives, adaptades a les teves necessitats.

Nautic Ocean ofereix activitats per a empreses relacionades amb el món de la vela. Disposen d’un programa exculsiu per desenvolupar el lideratge, la comunicació, i les competencies d’equips de direcció o gestió que tenen lloc a bord d’un vaixell de vela.
A Nautic Ocean compten amb una flota de diferents embarcacions, tant a motor com de vela al CN El Balís i al port del Masnou.
A més, tenen capacitat per dissenyar programes específics per a empreses, diferenciant els esdeveniments nàutics i les accions de Team Building, encaminades a assolir un objectiu empresarial.

Activitats destacades

Un viatge al mar a través de les estrelles

Amb aquesta experiència Nautic Ocean vol compartir amb tu la seva passió per la navegació i l’astronomia, dues disciplines que històricament han estat unides. Converteix-te en un autèntic caçador d’estrelles!

Salparem des del bonic port del Masnou en una embarcació còmoda i ràpida capaç d’assolir puntes de velocitat superiors als 40 nusos per hora.

Després de la benvinguda del capità, ens acomodarem a l’embarcació Urania, la musa de l’astronomia, per iniciar la nostra travessia uns instants abans de la posta de sol. Durant les primeres milles de la travessia gaudirem dels preciosos contrastos que es formen al cel de Barcelona moments abans de la posta de sol. Al cap de mitja hora de navegació, mar endins, i coincidint amb la fi del crepuscle vespertí, haurem arribat a una zona on podrem gaudir de cels foscos i lliures de contaminació lumínica.

Els marins, a diferència dels habitants de les grans ciutats, tenim la sort de conviure amb aquests cels gairebé oblidats pels urbanites, fins i tot visibles a «ull nu».

Ocupació màxima per aquesta activitat: 8/10 persones + Capità.

Durada: 2 hores

Embarcació Semirrigida a Barcelona

T’imagines sortir des de la costa de Barcelona i banyar-te en alguna de les precioses cales de la Costa Brava en tan sols una hora? Amb Nautic Ocean és possible. Altres opcions són navegar per la costa de Barcelona o del Maresme i gaudir d’un dinar en algun dels restaurants que trobem als seus ports. Durant el trajecte no trobaràs retencions, ni aglomeracions, tan sols un preciós paisatge, i l’aigua del mar.

Amb una navegació ràpida però molt segura, «Urania», aquesta preciosa embarcació semirígida de gairebé 8 metres d’eslora, i motor Yamaha 250 cv V6, farà que gaudiu de cada milla, amb les seves llargues planejades que us permet el casc reforçat en V.

Durada: Es pot llogar l’embarcació des de mig dia (4 hores) o dia complet (8 hores). El punt de sortida és el port del Masnou.

Ocupació: La capacitat màxima de l’embarcació es de 14 persones.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Nautic Ocean