Club Nàutic El Balís balis 89 Cn El Balis scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

Club Nàutic El Balís location icon

Port Balís, 08392, Barcelona, España

Club Nàutic El Balís tel icon
34 93 792 99 00
Club Nàutic El Balís facebook icon
Club Nàutic El Balís instagram icon
Club Nàutic El Balís twitter icon
Club Nàutic El Balís youtube icon

Serveis

Club Nàutic El Balís servei habitacions blau Club Nàutic El Balís gimnas blau Club Nàutic El Balís pista esportiva blau Club Nàutic El Balís acces directe platja blau Club Nàutic El Balís aire condicionat blau Club Nàutic El Balís calefaccio blau Club Nàutic El Balís telefon en habitacions blau Club Nàutic El Balís tv en habitacions blau Club Nàutic El Balís antena parabolica blau Club Nàutic El Balís accessibilitat minusvalids blau Club Nàutic El Balís sala convencions blau Club Nàutic El Balís sala jocs blau Club Nàutic El Balís sala festes blau Club Nàutic El Balís parking blau Club Nàutic El Balís restaurant blau Club Nàutic El Balís menus especials blau Club Nàutic El Balís bar blau Club Nàutic El Balís ascensor blau Club Nàutic El Balís Club Nàutic El Balís piscina coberta blau Club Nàutic El Balís spa blau Club Nàutic El Balís animacio blau Club Nàutic El Balís bugaderia blau Club Nàutic El Balís Club Nàutic El Balís canvi moneda blau Club Nàutic El Balís admet animals blau Club Nàutic El Balís jardi terrassa blau Club Nàutic El Balís perruqueria blau Club Nàutic El Balís botiga blau Club Nàutic El Balís Club Nàutic El Balís wifi blau

Club Nàutic El Balís

Sant Andreu de Llavaneres

Club Nàutic El Balís Biosphere certified 60x60 1

CN El Balís està situat al Port Balís, al municipi de Sant Andreu de Llavaneres. El club ofereix instal·lacions exclusives en un entorn incomparable. El Club Nàutic disposa d’espais per reunions amb una capacitat de fins a 185 persones i ofereix activitats after the meeting relacionades amb la nàutica.

Espais

L’Edifici Social és el lloc perfecte per celebrar-hi convencions, reunions empresarials, banquets i altres activitats similars. El local, completament envidrat, ofereix unes vistes espectaculars sobre el Club i la platja.

Els nous salons s’han dissenyat de tal manera que poden ajustar-se als requisits de cada activitat mitjançant plafons insonoritzats, que subdivideixen el saló en àrees de 50, 80 i 130 m2, a més d’una zona independent de 33m2 amb capacitat per a 18 persones. La sala principal ocupa un espai total de 275 m2.

El Balís posa a disposició dels seus visitants i socis la seva infraestructura per a actes, esports nàutics, golf, equitació, tennis i pàdel, entre altres esports. També disposa de bar-restaurant, sales de joc i TV, gimnàs i piscina exterior d’aigua salada.

Activitats

Sailing incentives (vela lleugera, creuer, regates, Team Building nàutic, activitats nàutiques, activitats esportives…), coffe break, berenars, dinars, sopars, entrega de premis, entre d’altres.

Nombre mínim de participants: 8
Durada aproximada de l’activitat: A convenir

Requisits: No hi ha cap tipus de requisit, activitats obertes a tot tipus d’empreses
Idiomes en que es pot fer l’activitat: Català, Castellà i Anglès

Altra informació important

Les activitats per empreses les fem a mida segons les necessitats de cada empresa. Les nostres especialitats són les activitats nàutiques, per tant, ens agrada fer jornades d’empreses que durin mig o tot el dia combinant les activitats nàutiques, les reunions d’empresa, l’oci, la gastronomia i el treball en equip.

Un exemple seria: Arribar al Balís, fer una presentació de les jornades, fer un coffe break, realitzar una regata amb velers, temps lliure per estar a la platja, dinar al restaurant del club, torneig de vòlei, reunions d’empresa, foto matón, entre d’altres. Com ja hem dit, ens adaptem als nostres clients segons el que necessitin.

També es fan obsequis del CN El Balís  als participants i s’intenta que sigui una experiència única i inoblidable en un entorn diferent, que en aquest cas, és l’entorn nàutic.

Descarrega el catàleg MICE del Club Nàutic El Balís

Les nostres sales

Sala reunions

Club Nàutic El Balís icone sales 1 1

Club Nàutic El Balís icone sales 2

Club Nàutic El Balís icone sales 3

185

Club Nàutic El Balís icone sales 4

Club Nàutic El Balís icone sales 5

Club Nàutic El Balís icone sales 6

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Club Nàutic El Balís