Masia Balís

Dades bàsiques i xarxes

Masia Balís location icon

Masia Balis, Carrer de Can Patoi, Sant Vicenç de Montalt, España

Masia Balís tel icon
+34 648 23 10 68
Masia Balís icones fitxa llit 02

Places: 16 – Habitacions: 6

Masia Balís instagram icon

Serveis

Masia Balís aire condicionat blau Masia Balís calefaccio blau Masia Balís parking blau Masia Balís Masia Balís admet animals blau Masia Balís jardi terrassa blau Masia Balís wifi blau

Masia Balís

Sant Vicenç de Montalt

Masia Balís és la teva casa al Maresme, situada a Sant Vicenç de Montalt.

Masia Balís t’ofereix privacitat, amb unes vistes privilegiades al mar Mediterrani i al forat 9 del Club de Golf de Sant Vicenç.

Propera a les platges locals, port esportiu CN Balís i els Parcs Naturals de la Serralada Litoral i Corredor i Montnegre, es converteix en un espai únic que et permet gaudir d’infinitat d’activitats a escassos minuts de la masia.

La masia està ubicada en una parcel·la de 3.500 m2 i en un edifici que data de 1894, està totalment reformada i moblada, combinant un estil rústic i elegant. Té una capacitat fins a 13 persones i 3 persones addicionals en un annex.

Masia Balís és un espai exclusiu que t’ofereix infinitat de possibilitats: gaudir d’uns dies especials amb família i amics així com realitzar esdeveniments corporatius i outings que vulguin fugir dels espais tradicionals de reunió, càtering personalitzat sota petició, localitzacions o celebracions.

Masia Balís és un petit paradís al Maresme. Elements arquitectònics únics, un entorn tranquil amb vistes panoràmiques que et permet gaudir de muntanya, platja i la vida local.

Espais

  • Porxo cuina (cobert): 47 m2. Capacitat màxima 18 persones.
  • Porxo piscina (cobert) 75 m2. Capacitat màxima 6 persones.
  • Es poden oferir esdeveniments de restauració de fins a 75 persones al jardí. En aquest cas s’ha de tenir en compte el lloguer d’una carpa en cas de mal temps.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Masia Balís