Espais amb història

Dades bàsiques i xarxes

Espais amb història location icon

Carrer Santa Teresa, 43, 08302 Mataró, España

Espais amb història tel icon
34 687496447
Espais amb història facebook icon
Espais amb història instagram icon

Espais amb història

Serveis de turisme cultural

Serveis de visites guiades, exclusives i personalitzades, a castells i palaus catalogats com a patrimoni cultural al Maresme.

Un projecte que neix com a xarxa de patrimoni privat que, sota una mateixa marca, té l’objectiu de contribuir a posar en valor, a preservar i a difondre unes propietats úniques per la seva història, pel seu estil arquitectònic, pel seu art i per les seves vivències.

Activitats

Visita comentada al Bell Recó d’Argentona

El Bell Recó (1940-1950) és, per la seva ubicació privilegiada, pel seu destacat valor artístic i per la bellesa dels seus fantàstics jardins, una de les cases senyorials més importants del Maresme. És el somni romàntic de l’empresari Josep de Navas i Escudé (1903-1975) que la va fer construir com a residència d’estiueig.

Situada en un frondós indret apartat del poble d’Argentona, les sorprenents dimensions de la casa i l’amplitud dels espais enjardinats, fan que la visita sigui una experiència única per gaudir de l’estil eclèctic i l’essència d’altres temps.

Es visiten els jardins i els espais interiors de la casa que es conserven tal i com eren als anys cinquanta amb el seu mobiliari original, les obres d’art i les antiguitats.

Mínim i màxim de persones: Mínim 10 pax. Màxim 25 pax.
Durada: 2 hores.
Idiomes: català, castellà.

Informació i reserves: info@espaisambhistoria.com / 687496447

Itinerari guiat “Argentona Vila d’estiueig”. Un passeig històric per la vila

A mitjans del segle XIX es van descobrir a la vila d’Argentona nombroses aigües de fonts minerals amb propietats medicinals, que varen ser explotades per balnearis. Aquest fet va esdevenir un reclam per la burgesia barcelonina i de la comarca, que va establir les seves residències d’estiueig al poble d’Argentona. Aquí hi van trobar la tranquil·litat i el contacte amb la natura i les aigües medicinals que tan necessitaven.

Aquest itinerari guiat ens apropa a aquelles primeres cases d’estiueig construïdes al llarg del bucòlic Passeig del Baró de Viver, aturant-nos a la tranquil·la Plaça Ballot, passejant pel centre del poble on coneixerem la casa d’estiueig de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch i aturant-nos finalment a la plaça de l’Església on podrem visitar l’església de Sant Julià (s. XVI) d’estil gòtic tardà.

L’itinerari s’inicia al Museu del Càntir amb la projecció d’un audiovisual i la visita a les seves col·leccions.

Mínim i màxim de persones: Mínim 10 pax. Màxim 20 pax.
Durada: 2 hores.
Idiomes: català, castellà
Nens fins a 6 anys: Gratuït

Informació i reserves: info@espaisambhistoria.com / 687496447

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Espais amb història