La Canetenca

Dades bàsiques i xarxes

Cerveses La Canetenca location icon

Carrer Verdaguer i Callís, 11, Canet de Mar, Espanya

Cerveses La Canetenca tel icon
629392306
Cerveses La Canetenca facebook icon
Cerveses La Canetenca instagram icon

Serveis

Cerveses La Canetenca servei habitacions blau Cerveses La Canetenca gimnas blau Cerveses La Canetenca pista esportiva blau Cerveses La Canetenca acces directe platja blau Cerveses La Canetenca aire condicionat blau Cerveses La Canetenca calefaccio blau Cerveses La Canetenca telefon en habitacions blau Cerveses La Canetenca tv en habitacions blau Cerveses La Canetenca antena parabolica blau Cerveses La Canetenca accessibilitat minusvalids blau Cerveses La Canetenca sala convencions blau Cerveses La Canetenca sala jocs blau Cerveses La Canetenca sala festes blau Cerveses La Canetenca parking blau Cerveses La Canetenca restaurant blau Cerveses La Canetenca menus especials blau Cerveses La Canetenca bar blau Cerveses La Canetenca ascensor blau Cerveses La Canetenca Cerveses La Canetenca piscina coberta blau Cerveses La Canetenca spa blau Cerveses La Canetenca animacio blau Cerveses La Canetenca bugaderia blau Cerveses La Canetenca Cerveses La Canetenca canvi moneda blau Cerveses La Canetenca admet animals blau Cerveses La Canetenca jardi terrassa blau Cerveses La Canetenca perruqueria blau Cerveses La Canetenca botiga blau Cerveses La Canetenca Cerveses La Canetenca wifi blau

Cerveses La Canetenca

Canet de Mar

Tastos de cerveses artesanes de qualitat i honestes, arrelades al teritori

L’activitat bàsica de La Canetenca és l’elaboració de cerveses arrelades al territori. Totes les referències tenen un lligam amb aspectes culturals, patrimonials o històrics de Canet de Mar. Han estat pensades de tal manera que tant el contingut com el disseny de l’etiquetatge tingut sentit.

Però no només fem cerveses. També fem pedagogia de la cervesa artesana. El nostre mestre cerveser, en Santi Triviño és jutge cerveser internacional, que per una banda fa que les seves cerveses siguin fidels a un estil; i per l’altra tingui un ampli coneixement del sector. Fins l’actualitat ha guanyat 13 guardons en diferents concursos nacionals i internacionals.

Els serveis que ofereixen són els de tastos i maridatges a domicili i per esdeveniments públics i/o privats. Ens desplacem on necessiti el client.

Els tastos van sempre acompanyats de material audiovisual per mostrar com és fa la cervesa i quines diferències hi ha entre estils, alhora que van tastant cerveses.
Val a dir que els tastos poden ser de les propietats referències o de qualsevol tipus d’estil concret que el client proposa.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Cerveses La Canetenca