Caralvent cara al vent

Dades bàsiques i xarxes

Caralvent location icon

Escola Nàutica Cara al Vent, Carrer Port de Mataró, Mataró, Espanya

Caralvent tel icon
685523861
Caralvent facebook icon
Caralvent instagram icon
Caralvent linkedin icon

Caralvent

Mataró

Caralvent Biosphere certified 60x60 1

Escola, Club i Vivències Nàutiques. Lloguer d'embarcacions amb i sense patró/na.

Caralvent és Escola Nàutica, Club de Navegació i proveidor de serveis com lloguer d’embarcacions amb i sense patró/na, activitats per a grups, sortides de pesca, Team Buildings per a empreses, esports aquàtics i charters. L’escola està situada a Vilassar de Mar tot i que opera des del port de Mataró.

Experiències Nàutiques

Caralvent ofereix lloguer d’embarcacions amb i sense patró/na. Des de 4 hores fins a diversos dies.
De la mà d’un patró o patrona professional, gaudeix d’una experiència de navegació a vela o a motor, una reunió professional o en familia i amics, un dia de pesca o fent esports nàutics com el dònut i la banana inflables.

També es fan activitats per a grups i plaça a plaça com sortides a vela per admirar la posta de sol, la lluna plena, i les anteriorment esmentades com les sortides de navegació a vela, esports nàutics, sortides de pesca.

Una altra opció són les activitats ad-hoc, Caralvent escolta les teves necessitats i fan el possible per adaptar-se i crear relacions exitoses.

Volen esdevenir un referent dintre de l’oci nàutic unint diversió i consciència, impulsant i facilitant l’accés de les persones atretes per la mar, amb la divulgació dels bons hàbits per conservar el medi a través de programes socials consolidats i aprofundint amb el compromís de sostenibilitat i de feminització de la mar

Flota d’embarcacions de Caralvent

Sussana: Veler Dufour 31 amb una eslora 9.50m i capacitat per a 8 persones fins a Zona 4 i per a 6 persones fins a Zona 2.

Full Moon: Veler Bénéteau Oceanis 38.1, amb una eslora de 11.50m i capacitat per a 10 persones fins a Zona 4 i per a 8 persones fins a Zona 2

Jarana: es tracta d’una motora Bénéteau Flyer.8 SUNdeck. Té una eslora de 8.00m i capacitat de 10 persones fins a Zona 4 i 8 persones fins a Zona 2.

Tuneta: motora. Eslora de 6.00m i capacitat de 7 persones.

Papageno: Veler de eslora 13 m. Capacitat per a 10 persones.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Caralvent