Can Benet

Dades bàsiques i xarxes

Campus Can Benet Vives location icon

Campus Can Benet Vives, Vecindario de Hortsavinyà, Tordera, Espanya

Campus Can Benet Vives tel icon
937 691 936
Campus Can Benet Vives facebook icon
Campus Can Benet Vives instagram icon
Campus Can Benet Vives youtube icon

Campus Can Benet Vives

Centre per al desenvolupament harmònic de l'ésser humà i la pràctica d'una espiritualitat real.

El campus Can Benet Vives és un centre creat en 2004, dissenyat per acollir activitats relacionades amb el desenvolupament harmònic de l’ésser humà, el creixement psicològic i l’espiritualitat pràctica.

Situat en una finca de vuit hectàrees en el cor del Parc Natural del Montnegre, el campus està enmig de boscos de castanyers, roures, alzines, arboços i pins, a menys de 50 km de Barcelona i 45 km de Girona, amb vistes a la mar Mediterrània i a 20 minuts en cotxe de les platges de Calella i Sant Pol de Mar.

Can Benet Vives disposa de tot el necessari per acollir activitats grupals de tipus espiritual, psicològic, artístic, científic, intel·lectual i d’empresa en unes instal·lacions de qualitat i de total respecte a la natura, alhora que amb els avantatges de la tecnologia actual.

És un espai ideal per regalar-te un retir regeneratiu: viure uns dies de pau, meditar, connectar amb el teu cor, relaxar les tensions, escriure i estudiar, perdre’t pels boscos i trobar-te amb tu mateix o tu mateixa. També per realitzar activitats a l’aire lliure: senderisme, circuits amb bicicleta, visites culturals a les ermites del Montnegre, observació de la fauna i flora, recollida de bolets i altres.

Espais

Sala de l’Observar-se – 120 m² diàfans, grans finestrals amb vista a la mar i a les muntanyes.Està encatifada i compta amb diverses possibilitats d’il·luminació modulable.

Sala de les Moreres – 90 m² amb sòl de parquet o moqueta i sostre alt, dissenyada per a dansa, arts marcials, taitxí, ioga i activitats físiques en general. També és adequada per a classes teòriques.

Sala de la Unió – 55 m², sòl de moqueta, ideal per a treballs en grups reduïts, sessions acadèmiques, ioga o exposicions.

Carpa exterior – Durant l’època estival, el campus compta amb una quarta sala de 95 m², situada al jardí. Sòl de cautxú, es pot cobrir amb catifes. Disposa d’equip de música, il·luminació, mantes i coixins. Pot tancar-se. Ideal per a treballs dinàmics en contacte amb la natura.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Campus Can Benet Vives