Búlder Planet IMG 20210917 190654 WEB

Dades bàsiques i xarxes

Búlder Planet location icon

Búlder Planet, Carrer Antoni de Capmany, 62, Mataró, España

Búlder Planet tel icon
937 90 91 50
Búlder Planet instagram icon
Búlder Planet youtube icon

Búlder Planet

Mataró

Rocòdrom per practicar l'escalada en bloc des de la vessant de l'oci esportiu.

Búlder Planet Mataró és un centre d’escalada amb més de 1000m2 destinats a la pràctica de l’escalada en bloc. L’Escalada està en auge i el bloc és una modalitat que degut a la seva poca alçada es pot practicar sense necessitat de disposar de material específic (corda, arnés…).

Tota la sala està preparada amb matalassos per garantir la seguretat de tots els participants i disposem de més de 150 rutes de tots els nivells i estils. D’aquesta manera, tant l’escalador més expert com aquella persona que no ho ha fet mai poden gaudir de l’activitat en un mateix espai.

A més, disposem d’un gimnàs molt complet, d’una zona infantil i d’un espai de bar per poder prendre alguna cosa abans, després o durant l’escalada.

Activitats per a empreses

Búlder Planet ofereix activitatsde team building per a grups d’empresa amb activitats i exercicis d’inicació a l’escalada.

En aquest tipus d’esport es desenvolupen relacions de màxima confiança amb el company de “cordada”, a qui diposites la teva seguretat. Només amb el seu suport i la cooperació es pot aconseguir la cima i els teus objectius com escalador.

Es tracta d’un exemple molt útil en les relacions laborals en entorns porfessionals en què un equip de treball ben integrat i motivat és la clau de l’èxit.

Es preparen propostes específiques segons les necessitats de cada empresa.

Espais per a reunions

  • Sala de 20m2 amb taules i cadires (capacitat per 12/16 persones)
  • Sala de 30m2 diàfana amb taules plegables (capacitat per 20/30 persones)

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Búlder Planet