Aula apícola de Can Parcala mel can parcala

Dades bàsiques i xarxes

Aula apícola de Can Parcala location icon

Can Parcala (Fundació El Maresme) – Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis, B-502, Cabrera de Mar, Espanya

Aula apícola de Can Parcala tel icon
93 790 47 48
Aula apícola de Can Parcala facebook icon
Aula apícola de Can Parcala instagram icon
Aula apícola de Can Parcala twitter icon
Aula apícola de Can Parcala linkedin icon
Aula apícola de Can Parcala youtube icon

Aula apícola de Can Parcala

Cabrera de Mar

Descobreix el món de les abelles en una activitat amb essència social

Can Parcala compta amb una Aula Apícola a través de la qual s’ofereixen tallers i activitats relacionades amb el món de les abelles i la seva funció pol·linitzadora obert a empreses i entitats, a la comunitat educativa i a totes aquelles persones que de forma grupal vulguin passar una bona estona a la finca. L’activitat té una durada de 3 hores, es fan per a grups d’entre 12 i 50 persones i es realitzen únicament en dies laborables.

Les activitats es desenvolupen a l’aire lliure. La finca de Can Parcala compta amb una zona d’esbarjo amb espai de pícnic, una meleria, l’aula apicola a l’interior de la casa, els abellars a l’exterior i més de 10 hectàrees de terreny per gaudir del camp i la muntanya amb unes magnífiques vistes del litoral del Maresme.

Els tallers són principalment pràctics, basats en l’experimentació i la descoberta, amb valors com la responsabilitat i l’acceptació de la diferència, ja que les activitats estan conduïdes per professionals amb i sense discapacitat intel·lectual.

Ubicada a Cabrera de Mar, la finca de Can Parcala és propietat de la Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis que, coneixedora de la tasca social que realitza la Fundació el Maresme amb les persones amb discapacitat intel·lectual, va cedir gratuïtament la finca l’any 2013.

Actualment, des del CEO del Maresme es desenvolupen activitats ecològiques com l’aula apícola, l’elaboració i venda de mel així com el manteniment, neteja i dinamització de la finca, totes sota el paraigües del compromís social, ja que van destinades a millorar l’atenció i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual del Maresme.

 

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Aula apícola de Can Parcala