El Consorci de Turisme ofereix la formació per les empreses del Maresme que ja treballin o que es vulguin incorporar al segment MICE.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ofereix la possibilitat de conèixer les claus del sector del turisme de reunions i el seu procés de comercialització a les empreses de la comarca que ja hi treballin o que vulguin començar.

Una trentena de persones participen en la formació, que consta de dues sessions de caràcter teòric i pràctic a càrrec de la consultora especialitzada en MICE i sostenibilitat, GenÉthico, conduïdes per Esperanza Iglesias i Naiara Ruíz. La primera classe s’ha fet aquest dimarts i la darrera serà el dijous 19 d’octubre a l’Hotel Sorli Emocions de Vilassar de Dalt.

Formació MICE

El Consorci de Turisme del Maresme ofereix formació contínua per tal que les empreses del sector turístic de la comarca estiguin contínuament actualitzades amb les últimes tècniques i tendències, a més de crear xarxa i fer jornades de networking, posant en contacte les diferents propostes del territori per desenvolupar productes i experiències plegats.

En el cas del turisme de reunions, es tracta d’un camp molt especialitzat que cada vegada té més adeptes, tant pel que fa a l’oferta com a la demanda: tot tipus d’empreses, des de grans companyies fins a les pimes, opten per fer escapades com a forma de realitzar les reunions en ambients més distesos, complementades amb activitats de cohesió d’equips.

Al mateix temps, el Maresme s’hi adapta amb un constant creixement del nombre d’establiments que ofereixen espais, serveis i activitats per aquest sector. Des del Consorci fa anys que es va veure aquest potencial i va decidir impulsar-ho creant la marca Maresme Events, amb una pàgina web on es concentra tota l’oferta de la comarca per facilitar als clients que trobin tot allò que necessiten. La destinació Costa del Maresme s’està posicionant com a seu d’esdeveniments corporatius, entre els quals s’hi compten els congressos, reunions i workshops, entre d’altres, i també en turisme d’incentius gràcies a un sector cada vegada més professionalitzat i una oferta molt completa.