Tot esdeveniment ha de tenir un fil conductor, una història que embolcalli els participants i que els faci somiar. En aquest post et volem proposar que les maduixes del Maresme siguin les responsables d’inspirar-te per crear un ambient màgic en què treballar.

Les maduixes del Maresme com a fil conductor del teu esdeveniment

Les maduixes són el primer fruit a madurar de la temporada.

Veure-les a la botiga és el tret de sortida del bon temps, de la bona vida, que s’ha acabat l’hivern i que ja podem començar a fer més vida de carrer, més vida social.

Per tant, és un molt bon moment per organitzar esdeveniments i activitats amb els teus equips, clients o proveïdors.

És el moment de transmetre aquesta energia tan entusiasta que simbolitzen les maduixes a la teva gent, per engendrar noves idees, per posar-ne d’altres més madures en marxa, per fomentar les vendes o arribar a nous acords.

Triar les maduixes del Maresme com a fil conductor del teu esdeveniment pot ser com endinsar-se en una aventura.

És un tema que dona tant de si que les possibilitats poden ser infinites.

Camp de Maduixes del Maresme

Històries sobre les maduixes que poden inspirar el teu esdeveniment

Per la seva forma de cor, els seus colors vibrants i el seu gust dolç, però a l’hora àcid, les maduixes simbolitzen, la puresa, la passió i la curació.

A través dels segles, sempre han tingut un paper important en l’art i la literatura.

Es deia que Madame Tallien, una espanyola de Carabanchel que vivia a la cort de Napoleó, es banyava en suc de maduixes fresques. Que per cada bany en feia servir 10 kg perquè ja se sabia que les maduixes tenen propietats rejovenidores.

Però si anem més enrere, ja els antics romans usaven les maduixes per a alleujar la melancolia, desmais, tota mena d’inflamacions, febres, infeccions de la gola, pedres en el ronyó, mal alè, atacs de gota, malalties de la sang i el fetge…

És sabut també que les maduixes són el símbol de la deessa Venus i que si te’n parteixes una amb algú, de seguida sorgirà l’amor entre tots dos.

Quines històries tan suggerents, no?

Com les podríem traslladar al teu esdeveniment?

Aterrant les maduixes del Maresme al teu esdeveniment

En aquesta època els camps de maduixes del Maresme ens regalen les millors imatges de l’any.

Els colors vermells i verds de les rengleres de cultiu ens enamoren i se’ns fa la boca aigua imaginant que bones han d’estar en un bon postre, en una amanida o en un batut ben fet.

Però a més a més de reclam gastronòmic, les maduixes també donen molt de joc com a element decoratiu i com a element generador d’històries com les que hem citat anteriorment.

Per tant, perquè no juguem amb elles i les fem lluir com es mereixen.

Els nostres convidats han de poder gaudir de les maduixes del Maresme a través dels seus 5 sentits a través de:

  • La vista, el color de l’esdeveniment ha de ser el vermell.
  • Del gust, no poden faltar tastos i activitats de team building gastronòmic amb maduixes.
  • De l’olfacte, unes maduixes en el seu punt òptim de maduració desprenen un aroma suggerent i delicat. Amb ell podem impregnar els espais de treball i reunions.
  • Del tacte, els convidats han de visitar els nostres camps de maduixes. Han de poder sentir la frescor de la fruita a les seves mans, quan les recullen i la humitat de la terra als seus peus.
  • I per últim de l’oïda, d’acord les maduixes no fan soroll per si mateixes, però sí que podem sentir com cruixen a la nostra boca quan les mosseguem.

Esdeveniments amb gust de maduixes del Maresme maduixes xpdt maresme manel cuesta 7303460 50557778761 o

I si ho volem acabar d’arrodonir…

Per acabar d’arrodonir l’esdeveniment i enllaçar totes aquestes sensacions amb la realitat de la nostra empresa, us proposem l’exercici de crear la vostra pròpia història. Una bona història fa que recordem amb més intensitat.

Per tant, perquè els participants s’endinsin millor en el missatge que volem transmetre com a empresa, per què no crear una història on ells i les maduixes del Maresme siguin els protagonistes?

La gràcia és que el contingut de l’esdeveniment giri entorn aquests dos elements.

Que tot estigui pensat i estudiat: des de les sessions de treball, fins a les de lleure, team building i als àpats.

No és fàcil organitzar-ho, ho sabem, però per això estem aquí Maresme Events per ajudar-te a aconseguir un esdeveniment amb èxit assegurat.