La formació, organitzada per la Diputació de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau, s’ha celebrat a la casa Coll i Regàs de Mataró

El Maresme ha acollit una vintena de representants de diferents territoris de la província de Barcelona que treballen el segment del turisme MICE, que comprèn les estades i activitats relacionats amb les reunions, incentius, convencions i esdeveniments. Han assistit a la formació titulada “Com posicionar i comercialitzar una destinació en el sector MICE?”, a càrrec d’Àgata Puigmal, del grup Eventoplus. La formació ha estat organitzada per la Diputació de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau. Es tracta d’una formació que té com a objectiu donar eines per assentar les bases de la promoció i crear una bona estratègia de màrqueting i comercialització en el camp del turisme de reunions.

El Maresme acull una jornada formativa sobre turisme MICE IMG20220427095030

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha estat l’amfitrió de la jornada i ha presentat als diferents territoris la proposta de turisme MICE al Maresme. També ha donat a conèixer la pàgina web específica per al segment del turisme de reunions i esdeveniments, Maresme Events, que en només un any des de la seva creació aglutina més d’un centenar d’ubicacions en les quals es poden celebrar des de reunions de petit format fins a congressos amb un número important de participants, passant també per activitats de foment de la cohesió de grup. Compta amb allotjaments, auditoris, teatres, espais singulars, propostes de gastronomia, d’incentius i diferents tipus de serveis relacionats amb el turisme de reunions.

Al finalitzar la jornada formativa, els assistents han gaudit d’una visita guiada a la Casa Coll i Regàs, un important edifici modernista a Mataró i un espai singular, seu d’esdeveniments i reunions corporatives.

El Consorci aposta pel turisme MICE com un nou motor que està agafant embranzida i guanyant adeptes al Maresme. Durant aquest any es crearà una estratègia específica per aquest producte turístic per acabar de consolidar-lo i donar-li un impuls personalitzat.