A l’era de la indústria 4.0, la fabricació additiva emergeix com una tecnologia fonamental per a la transformació dels processos productius. En aquest context, neix ThinkIn3D Mataró, l’acceleradora de fabricació additiva que s’erigeix com a epicentre per a les empreses que volen innovar amb impressió 3D al TecnoCampus de Mataró.

Més que un simple espai equipat amb maquinària avançada, ThinkIn3D Mataró és un projecte concebut per catalitzar les oportunitats que ofereix aquesta tecnologia cap a la realitat empresarial. Des d’operacions fins a models de negoci, la nostra infraestructura està dissenyada per promoure la innovació de manera individualitzada, abordant els reptes específics de cada empresa.

Programa d’ Alt Rendiment: Transformació a la seva Màxima Intensitat

TinkIn 3D inclou diversos programes professionals com el d’alt rendiment, adreçat a start-ups, spin-offs, pimes i micropimes. Un programa que s’adapta tant a empreses emergents com a les tradicionals que busquen incorporar la fabricació additiva als processos. Com funciona? Aquí en tens un exemple: Start-ups en creixement: Imagineu una start-up que elabora complements de moda amb impressió 3D. Amb aquest programa, reben mentories personalitzades per ajustar la seva proposta de valor i prototipar productes amb experts en fabricació additiva.

Acceleradora Tecnològica: Potenciant la Competitivitat

Dissenyat per a pimes i micropimes consolidades, aquest programa d’acceleració tecnològica busca augmentar la competitivitat i la diferenciació a través de la impressió 3D. Un exemple? Una empresa productiva familiar que incorpora la fabricació additiva per agilitzar la reposició de peces obsoletes.

Serveis Tecnològics: Experimentació i Testeig

Aquest programa de serveis tecnològics s’adreça a empreses que volen experimentar en fabricació additiva. Per exemple, una empresa que vulgui canviar el material amb què elabora els seus productes i vulgui testar quina solució d’impressió 3D s’adequa millor a les necessitats.

Espai de reunions TinkIn3D

Una sala de reunions ideal per trobar idees innovadores. Amb capacitat fins a 70 persones, aquest espai és ideal per a empreses que treballen en innovació.

Sala Tecnocampus

La reserva també inclou la possibilitat de visitar el TechLab (en una visita guiada d’uns 15 minuts) de la mà dels experts de TecnoCampus Mataró.
Organitzar una reunió a l’espai ThinkIn3D pot oferir una sèrie de beneficis per a una empresa. Aquí tens alguns dels beneficis clau:

 

  1. Accés a tecnologia d’avantguarda: ThinkIn3D està equipat amb maquinària i equips d’impressió 3D d’última generació. Això brinda a les empreses l’oportunitat d’experimentar amb tecnologies avançades i explorar noves formes de dissenyar i fabricar productes.
  2. Ambient inspirador: L’espai de ThinkIn3D està dissenyat per fomentar la creativitat i la col·laboració. Amb un entorn modern i estimulant, les reunions en aquest espai poden inspirar els participants i generar noves idees i solucions innovadores.
  3. Assessorament especialitzat: L’equip ThinkIn3D inclou experts en fabricació additiva i disseny 3D que poden proporcionar assessorament i orientació especialitzada durant la reunió. Això pot ser inavaluable per a empreses que estan explorant noves tecnologies o enfocaments.