Sumus Hotel Stella & Spa****S swimming pool stella and spa

Dades bàsiques i xarxes

Sumus Hotel Stella & Spa****S location icon

Sumus Hotel Stella & Spa 4S, Carrer de les Puntaires, Pineda de Mar, España

Sumus Hotel Stella & Spa****S tel icon
937 671 452
Sumus Hotel Stella & Spa****S icones fitxa llit 02

Places: 390 – Habitacions: 195

Sumus Hotel Stella & Spa****S facebook icon
Sumus Hotel Stella & Spa****S instagram icon
Sumus Hotel Stella & Spa****S twitter icon

Serveis

Sumus Hotel Stella & Spa****S gimnas blau Sumus Hotel Stella & Spa****S aire condicionat blau Sumus Hotel Stella & Spa****S calefaccio blau Sumus Hotel Stella & Spa****S telefon en habitacions blau Sumus Hotel Stella & Spa****S tv en habitacions blau Sumus Hotel Stella & Spa****S accessibilitat minusvalids blau Sumus Hotel Stella & Spa****S sala convencions blau Sumus Hotel Stella & Spa****S parking blau Sumus Hotel Stella & Spa****S restaurant blau Sumus Hotel Stella & Spa****S menus especials blau Sumus Hotel Stella & Spa****S bar blau Sumus Hotel Stella & Spa****S ascensor blau Sumus Hotel Stella & Spa****S Sumus Hotel Stella & Spa****S spa blau Sumus Hotel Stella & Spa****S bugaderia blau Sumus Hotel Stella & Spa****S Sumus Hotel Stella & Spa****S canvi moneda blau Sumus Hotel Stella & Spa****S admet animals blau Sumus Hotel Stella & Spa****S jardi terrassa blau Sumus Hotel Stella & Spa****S wifi blau

Sumus Hotel Stella & Spa****S

Pineda de Mar

Sumus Hotel Stella & Spa****S Biosphere certified 60x60 1

Sumus Hotel Stella & Spa 4 * Superior, és un hotel amb encant renovat situat a Pineda de Mar, a la Costa de Barcelona – Maresme, molt a prop de la Costa Brava i a una hora de la ciutat de Barcelona.

A 5 minuts a peu del nostre establiment, trobaràs la platja, la zona comercial i l’estació de tren, que ofereix connexions regulars amb Barcelona i Girona.

Som un hotel recomanat per a adults, ja que enfoquem els nostres serveis a el segment de l’viatger adult (gastronomia molt cuidada, servei d’spa, massatges, estètica, tranquil·litat, bona atenció a client), però a diferència dels establiments Adults Only, allotgem a famílies que estiguin buscant un hotel tranquil on passar un temps de qualitat junts. A més, a la platja i als voltants de l’hotel hi trobaràs una àmplia oferta d’activitats per a totes les edats.

Comptem amb una relaxant terrassa amb piscina i solàrium, restaurant bufet, snack-bar amb servei a la terrassa i música en directe. A l’estiu també s’organitzen nits chill-out a la terrassa de la piscina, amb bar de gintònic i música en directe.

L’spa de l’hotel (€), disposa de piscina coberta climatitzada, jacuzzi, sauna, bany turc, sanarium, dutxes d’alta pressió i font de gel. També podràs gaudir de la nostra sala de fitness (€) i un solàrium al terrat.

Altres serveis

  • Projector amb HDMI per PC i Mac
  • Pantalla
  • Flipboard
  • WiFi i internet per cable de fibra òptica de 300MB
  • Equip d’organització d’esdeveniments
  • Terrassa a l’aire lliure
  • Zona wellness i spa
  • Servei de massatges
  • Parking privat de l’hotel
  • Carta de coffee breaks, snacks, etc.

Les nostres sales

Sala de reunions

Sumus Hotel Stella & Spa****S icone sales 1 1

Sumus Hotel Stella & Spa****S icone sales 2

30

Sumus Hotel Stella & Spa****S icone sales 3

80

Sumus Hotel Stella & Spa****S icone sales 4

Sumus Hotel Stella & Spa****S icone sales 5

Sumus Hotel Stella & Spa****S icone sales 6

80

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Sumus Hotel Stella & Spa****S