SpeakersPro

Dades bàsiques i xarxes

SpeakersPro location icon

Avinguda President Lluís Companys, Tiana, Espanya

SpeakersPro tel icon
666973671
SpeakersPro facebook icon
SpeakersPro instagram icon
SpeakersPro twitter icon
SpeakersPro linkedin icon

SpeakersPro

Tiana

Tenim al presentador/a per al teu esdeveniment

SpeakersPro és una agència de presentadors d’esdeveniments i speakers formada per un grup de professionals dels mitjans de comunicació amb una dilatada experiència al sector dels esdeveniments.

Han locutat 2 campionats del Món, 5 Campionats d’Europa i han narrat competicions a 18 esports diferents i presentant un total de 39 esdeveniments internacionals. A més, també ofereixen el servei de mestre de cerimònies a diferents casaments i en diversos idiomes.

Gràcies a la seva experiència professional s’han adonat de que moltes vegades les organitzacions tenen problemes per trobar un perfil específic d’un mestre de cerimònies per als seus esdeveniments i amb la creació d’SpeakersPro volen facilitar-ho i convertir-se en aquest punt de trobada.

A més, ofereixen la possibilitat d’oferir-te serveis complementaris com són: DJ’s, grups musicals, conferenciants, animació, equips de so i d’il·luminació, audiovisuals, etc.

També ofereixen el servei d’agència de Comunicació, ja que compten amb més de 20 anys d’experiència en el món de la comunicació corporativa.

Han confiat en els serveis de SpeakerPro organitzacions tan importants com Ironman, Futbol Club Barcelona, Ajuntament de Barcelona o Ocagon, entre altres.

Serveis SpeakersPro

  • Presentador/a esdeveniments
  • Speaker esportiu
  • Presentadors internacionals
  • Veu en off

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  SpeakersPro