Out of Home IOK 5317 scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

Out of Home location icon

Carretera de Torrentbó, 17, Arenys de Munt, España

Out of Home tel icon
619414100
Out of Home instagram icon

Out of Home

Arenys de Munt

Out of Home Biosphere certified 60x60 1

Un lloc inspirador per fer reunions estratègiques i de equip amb espais diàfans i exteriors per fer rodatges i shootings

Preciosa masia catalana catalogada, l’origen es remunta al segle XIII. La seva configuració actual data de 1857 i ha estat totalment rehabilitada durant el 2019. Situada al mig del bosc i amb vistes al mar, està situada a 40 km de Barcelona, ​​entre Sant Vicenç de Montalt i Arenys de Munt, a la Serra de Montalt, a 50 m de la carretera principal. Compta amb un ampli aparcament asfaltat per a uns 30 vehicles de qualsevol tipus i tonatge.

La masia està envoltada d’una zona boscosa i els seus 500 m2 distribueixen en dues plantes. Compta amb jardí i piscina. La casa té sol tot el dia perquè està orientada a sud. Les sales són àmplies, diàfanes i amb sortida a l’exterior, i es lloguen per hores o dies. Totes disposen de WIFI i el necessari per realitzar reunions, presentacions o esdeveniments.

En les reunions estratègiques, comptem amb una líder i dinamitzadora d’àmplia experiència amb metodologies lùdiques que potencien la creativitat i els resultats. Possibilitat de càtering amb productes saludables de la zona, famosa pels seus horts ecològics. A 5 minuts a peu, hi ha un restaurant de menjar tradicional, i a 3 km, un hotel rural.

Espais

Disposa de diferents espais interiors amb taules per reunions i espais diàfans per treball en grup. Sales d’uns 80m2, amb tot el necessari per portar a terme una reunió. L’espai exterior és d’uns 300m2.

Serveis

  • Wifi
  • Pantalla
  • Servei de càtering
  • Servei de dinamització de reunions
  • Tallers de storytelling i habilitats de comunicació.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Out of Home