Mas Panella 03 e1662540323739

Dades bàsiques i xarxes

Mas Panella location icon

Carretera de Vilassar, Argentona, España

Mas Panella tel icon
616876173
Mas Panella icones fitxa llit 02

Places: 50 – Habitacions: 7

Mas Panella instagram icon

Serveis

Mas Panella pista esportiva blau Mas Panella calefaccio blau Mas Panella accessibilitat minusvalids blau Mas Panella sala convencions blau Mas Panella parking blau Mas Panella menus especials blau Mas Panella ascensor blau Mas Panella Mas Panella jardi terrassa blau Mas Panella wifi blau

Mas Panella

Tordera

Casa de colònies Mas Panella

Mas Panella és una casa de colònies i centre d’activitats situada a la localitat de Tordera a la zona dels estanys de Ca’l Raba, a només 5 minuts a peu del nucli urbà.

Es tracta d’una casa totalment reformada. Disposa de 50 places en habitacions compartides, calefacció radiant, menjador, cuina, piscina, sala de reunions de 100 m2, ascensor, espais adaptats per a persones amb discapacitat i àmplia zona de parquing.

La casa es lloga per a grups en règim d’esclusivitat amb dret a cuina o també amb pensió complerta amb una oferta gastronòmica ecòlogica, arrelada al territori, amb productes frescos i de proximitat.

Mas Panella està situada en un marc natural incomparable, al costat del parc de Montnegre i el Corredor i prop de la Costa Brava i compta amb 3 ha de terreny propi.

Espais

Disposen de grans espais interiors i exteriors, diferents ambients, una gran carpa, calefacció, piscina, diferents sales i menjadors, tota la infraestructura necessària i complementària … i una experiència de més de 25 anys organitzant tot tipus d’esdeveniments.

La casa té una capacitat per a 50 persones. Disposa de 7 habitacions àmplies amb sortida a l’exterior, banys compartits i una sala annexa poivalent de 100m2 per a realitzar tallers, activitats o celebracions.

Activitats

  • Excursions a peu.
  • Diferents activitats a la mateixa casa, tant per a adults com per a nens: Sortides a cavall, gimcanes, quads…

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Mas Panella