La Marineta Platets & Tapes reservat la marineta scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

La Marineta Platets & Tapes location icon

Carrer de Cuba, 76, Mataró, España

La Marineta Platets & Tapes tel icon
935126022
La Marineta Platets & Tapes facebook icon
La Marineta Platets & Tapes instagram icon
La Marineta Platets & Tapes youtube icon

Serveis

La Marineta Platets & Tapes servei habitacions blau La Marineta Platets & Tapes gimnas blau La Marineta Platets & Tapes pista esportiva blau La Marineta Platets & Tapes acces directe platja blau La Marineta Platets & Tapes aire condicionat blau La Marineta Platets & Tapes calefaccio blau La Marineta Platets & Tapes telefon en habitacions blau La Marineta Platets & Tapes tv en habitacions blau La Marineta Platets & Tapes antena parabolica blau La Marineta Platets & Tapes accessibilitat minusvalids blau La Marineta Platets & Tapes sala convencions blau La Marineta Platets & Tapes sala jocs blau La Marineta Platets & Tapes sala festes blau La Marineta Platets & Tapes parking blau La Marineta Platets & Tapes restaurant blau La Marineta Platets & Tapes menus especials blau La Marineta Platets & Tapes bar blau La Marineta Platets & Tapes ascensor blau La Marineta Platets & Tapes La Marineta Platets & Tapes piscina coberta blau La Marineta Platets & Tapes spa blau La Marineta Platets & Tapes animacio blau La Marineta Platets & Tapes bugaderia blau La Marineta Platets & Tapes La Marineta Platets & Tapes canvi moneda blau La Marineta Platets & Tapes admet animals blau La Marineta Platets & Tapes jardi terrassa blau La Marineta Platets & Tapes perruqueria blau La Marineta Platets & Tapes botiga blau La Marineta Platets & Tapes La Marineta Platets & Tapes wifi blau

La Marineta Platets & Tapes

Mataró

Restaurant de producte, tècnica i sentiment pel territori

La Marineta és un restaurant situat al centre de Mataró que ofereix platets i tapes creatives. Al restaurant compten amb un espai únic per organitzar un sopar o dinar de grup, un reservat amb capacidat per a 13 comensals dins la pròpia cuina.

A part de gaudir d’un àpat al seu reservat, a La Marineta també ofereixen servei de show cooking. Disposen també del servei de xef privat, que et permetrà portar la seva cuina on vulguis i gaudir d’un show cooking i un àpat on l’empresa soliciti. El xef es desplaçarà amb un fogó per tal de cuinar en l’entorn desitjat.

La Marineta de Mataró és un restaurant familiar que compta amb Pere Patuel al capdavant de la seva cuina. Un cuiner que ha treballat en restaurants d’Estrella Michelin i que ara ofereix, al seu Mataró natal, plats tan suggerents com els Llagostins tigre prenent el sol, el brioix torrat de tempura de gambes en format “roll”, paelles i arrossos o l’amanida de porro, burrata, piparres i consomé vegetal, entre altres propostes gastronòmiques.

Finalment, també ofereixen servei de càtering així com servei de consultoria i assessorament gastronòmic.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  La Marineta Platets & Tapes