Dades bàsiques i xarxes

La Hacienda del Hogar Gallego location icon

Sant Cebrià de Vallalta, España

La Hacienda del Hogar Gallego tel icon
34 937600523 | 34 636 634 703
La Hacienda del Hogar Gallego facebook icon
La Hacienda del Hogar Gallego instagram icon
La Hacienda del Hogar Gallego youtube icon

Serveis

La Hacienda del Hogar Gallego servei habitacions blau La Hacienda del Hogar Gallego gimnas blau La Hacienda del Hogar Gallego pista esportiva blau La Hacienda del Hogar Gallego acces directe platja blau La Hacienda del Hogar Gallego aire condicionat blau La Hacienda del Hogar Gallego calefaccio blau La Hacienda del Hogar Gallego telefon en habitacions blau La Hacienda del Hogar Gallego tv en habitacions blau La Hacienda del Hogar Gallego antena parabolica blau La Hacienda del Hogar Gallego accessibilitat minusvalids blau La Hacienda del Hogar Gallego sala convencions blau La Hacienda del Hogar Gallego sala jocs blau La Hacienda del Hogar Gallego sala festes blau La Hacienda del Hogar Gallego parking blau La Hacienda del Hogar Gallego restaurant blau La Hacienda del Hogar Gallego menus especials blau La Hacienda del Hogar Gallego bar blau La Hacienda del Hogar Gallego ascensor blau La Hacienda del Hogar Gallego La Hacienda del Hogar Gallego piscina coberta blau La Hacienda del Hogar Gallego spa blau La Hacienda del Hogar Gallego animacio blau La Hacienda del Hogar Gallego bugaderia blau La Hacienda del Hogar Gallego La Hacienda del Hogar Gallego canvi moneda blau La Hacienda del Hogar Gallego admet animals blau La Hacienda del Hogar Gallego jardi terrassa blau La Hacienda del Hogar Gallego perruqueria blau La Hacienda del Hogar Gallego botiga blau La Hacienda del Hogar Gallego La Hacienda del Hogar Gallego wifi blau

La Hacienda del Hogar Gallego

Sant Cebrià de Vallalta

Una masia singular on celebrar un esdeveniment màgic

La Hacienda del Hogar Gallego és una masia singular situada entre les localitats de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta. És un lloc exclusiu i envoltat d’un entorn inigualable, al costat del mar i rodejat de muntanya i bonics paratges.

A La Hacienda del Hogar Gallego podreu celebrar qualsevol esdeveniment familiar (casaments, noces d’argent o d’or, comunions, batejos) o bé celebracions i reunions d’empresa.

La Hacienda posa a disposició dels nostres clients menús amb una proposta gastronòmica que s’adapta a la perfecció a tot tipus d’esdeveniments. Aquesta masia del Maresme és ideal per a qualsevol festa exclusiva.

Proposem menús de qualitat per a grups de treball o celebracions d’empresa en salons reservats i espais amb totes les prestacions. Menjadors privats per a grups de fins a 220 persones, sales de reunions, sessions de treball en equip o conferències. La Hacienda disposa de tot tipus de serveis en sales reservades, com projector, pantalles gegants, wifi, etc.

A la vegada l’equip de La Hacienda trasllada la seva experiència i vocació de servei a qualsevol lloc, adaptant-se també al tipus de celebració que s’hagi de realitzar, esdeveniments per a empreses, casaments, actes socials, còctel, ‘lunch’… No dubteu a sol·licitar tota mena d’informació si el que necessiteu es un càtering en algun espai propi.

Serveis

  • Wifi
  • Projectors
  • Pantalles gegants

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  La Hacienda del Hogar Gallego