Hotel Dwo Sirius **** 1 Facade resultado

Dades bàsiques i xarxes

Hotel Dwo Sirius **** location icon

Hotel Dwo Sirius – Adults Only (+16), Carrer del Pla de la Torre, Santa Susanna, España

Hotel Dwo Sirius **** tel icon
952 917 417
Hotel Dwo Sirius **** icones fitxa llit 02

Places: 322 – Habitacions: 161

Hotel Dwo Sirius **** facebook icon
Hotel Dwo Sirius **** instagram icon

Serveis

Hotel Dwo Sirius **** gimnas blau Hotel Dwo Sirius **** aire condicionat blau Hotel Dwo Sirius **** calefaccio blau Hotel Dwo Sirius **** accessibilitat minusvalids blau Hotel Dwo Sirius **** parking blau Hotel Dwo Sirius **** restaurant blau Hotel Dwo Sirius **** Hotel Dwo Sirius **** bugaderia blau Hotel Dwo Sirius **** wifi blau

Hotel Dwo Sirius ****

Santa Susanna

L’hotel DWO Sirius **** SUP es troba a la zona turística de la localitat de Santa Susanna, a 150 metres de la platja i a 50 metres de botigues, comerços i bars. Per les seves instal·lacions i l’ampli ventall d’activitats que es poden realitzar en aquesta destinació l’Hotel DWO Sirius **** SUP és el lloc perfecte per passar unes vacances en família. Pineda de Mar i Malgrat de Mar són molt a prop de Santa Susanna i també ofereixen diverses activitats, esports i platges per gaudir en els dies d’estiu o primavera.

Aquest hotel de cinc plantes, compta amb la recepció oberta les 24 hores del dia. A més, trobaran un bar on es realitzen espectacles i activitats de tota mena, un bar piscina amb vistes a la mar on podran degustar tapes, còctels i gelats, i un restaurant climatitzat on s’ofereixen els serveis d’esmorzar, dinar i sopar en format de bufet lliure. L’hotel disposa també de servei d’habitacions i de bugaderia.

Al seu torn, disposem d’un acollidor gimnàs per a aquells que vulguin fer una mica d’exercici durant la seva estada de forma gratuïta.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Hotel Dwo Sirius ****