Dades bàsiques i xarxes

Festa Music Grup XXI location icon

Carrer de Romaní, 63, Calella, España

Festa Music Grup XXI tel icon
93 515 20 70 - (GI) 972 106 200

Festa Music Grup XXI

Calella

FestaMusic Grup és una empresa situada en el sector de l’oci que es dedica a la sonorització, il·luminació i animació d’esdeveniments. La nostra especialitat són les discoteques mòbils i comptem amb equips propis professionals. El nostre personal està degudament preparat i l’experiència ens avala. Tenim tot tipus de música per poder fer ballar a persones de qualsevol edat i per qualsevol tipus de festa.

Des de fa anys hem seguit un recorregut ascendent en la qualitat i varietat dels nostres productes. Actualment disposem de tot un ventall de serveis professionals, els quals el convidem a conèixer fent una visita complerta a la nostra pàgina web.

A part dels nostres serveis d’oci, FestaMusic proveeix d’animadors, recepcionistes, cambrers i socorristes a nombrosos hotels i càmpings de la zona del Maresme. Nois i noies que són estudiants de l’ UE i que realitzen les seves pràctiques d’estudis a l’estranger.

Serveis per a empreses

De la mateixa manera que en el nostre servei de sonorització de festes a hotels i casaments, us podem oferir un servei de sonorització, projeccions i música a la vostra festa.

Servei de sonorització: Altaveus d’alta qualitat de 400w i 1000w, Micròfons de peu, Micròfons sense fils…

Servei d’il·luminació: Stingers, Làsers, Llums de color LED sense fils…
Serveis extres: Màquines de fum, Màquines de bombolles, Màquines de neu, Màquines de confeti…

Us proporcionem la discoteca mòbil, DJ amb el repertori musical que vosaltres ens demaneu. Tot a la vostra mida.

Com a complement al vostre esdeveniment podeu triar entre els nostres shows professionals, el nostre Karaoke i també us podem proporcionar entre d’altres, Falsos Cambrers/es, Mags, Pallassos i Músics.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Festa Music Grup XXI