Fàbrica Llobet-Guri fabrica llobet guri calella

Dades bàsiques i xarxes

Fàbrica Llobet-Guri location icon

Carrer de Sant Jaume, 339, Calella, España

Fàbrica Llobet-Guri tel icon
93 766 30 30

Fàbrica Llobet-Guri

Calella

Edifici on hi ha la seu de diverses entitats calellenques i naus de grans dimensions per a esdeveniments com ara balls de carnaval, festivals de dansa, concerts, etc.

Aquest edifici de grans dimensions, antiga fàbrica tèxtil de les més importants d’Espanya en gènere de punt, en altres temps en què Calella era sobretot una ciutat industrial, consta de quatre edificis, tres perpendiculars al carrer de Sant Jaume i un a la part del darrere, paral·lel al mateix carrer

Actualment s’utilitzen força espais dels tres edificis municipals, s’hi troben les seus de diverses entitats calellenques així com els estudis de Ràdio Calella i Calella TV i l’Escola de Música Can Llobet.

L’espai compta amb dues naus de grans dimensions, una amb columnes i una altra sense columnes, que serveixen per a esdeveniments diversos com ara balls de carnaval, festivals de dansa, concerts i recitals, teatre, desfilades de moda, etc.

Les instal·lacions esportives de la Fàbrica Llobet inclouen unes instal·lacions de tennis taula i un “boulder” (rocòdrom).

A la planta baixa de l’edifici, que dóna al carrer de les Ànimes, durant tres cursos ha estat l’Escola Universitària del Maresme i s’hi impartien els estudis de Diplomatura en Turisme. Avui aquests espais es dediquen a seminaris i altres activitats de la mateixa escola.

Des de l’Ajuntament s’està treballant per a donar a la fàbrica majors activitats especialment relacionades amb la cultura, l’esport i el turisme.

Serveis:

  • Projector: s’instal·la a petició dels organitzadors
  • Pantalla: s’instal·la a petició dels organitzadors
  • Internet
  • Megafonia

Les nostres sales

Sala 1

Fàbrica Llobet-Guri icone sales 1 1

Fàbrica Llobet-Guri icone sales 2

Fàbrica Llobet-Guri icone sales 3

1000

Fàbrica Llobet-Guri icone sales 4

Fàbrica Llobet-Guri icone sales 5

Fàbrica Llobet-Guri icone sales 6

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Fàbrica Llobet-Guri