Concepte - Artesà de la Cuina

Dades bàsiques i xarxes

Concepte - Artesà de la cuina location icon

Carrer de la Bruguera, 224, Calella, España

Concepte - Artesà de la cuina tel icon
699108844
Concepte - Artesà de la cuina facebook icon
Concepte - Artesà de la cuina instagram icon
Concepte - Artesà de la cuina youtube icon

Concepte – Artesà de la cuina

Calella

A Artesà de la cuina trobareu un espai únic per a esdeveniments relacionats amb la gastronomía. Ofereixen formació, cursos, tallers i show cooking per a empreses i particulars.

L’Aula culinària, un espai per a show cookings i participatiu, compta amb una capacitat de fins a 12 persones. A més, a Concepte – Artesà de la Cuina compten també amb un espai privat per al servei de dinars i càtering o bé reunions d’empresa, amb capacitat per a 18 persones.

Els seus serveis incoluen sopars i dinars privats, show cookings i tallers temàtics, activitats de team building per a empreses, o lloguer d’espais per a reunions i produccions culinàries.

Menús degustació i tasts per grups, sopars i dinars d’empresa o per un esdeveniment

Gaudeix d’una oferta amplia de tasts i menús degustació per celebracions familiars, retrobaments d’amics i llargues sobre taules en un espai totalment privat.

A Concepte trobareu diferents tasts i menús desgustació amb plats de temporada. Tota l’oferta gastronòmica està en constant evolució, per a què pugueu gaudir de diferents propostes al llarg del temps.

Showcooking

Concepte- Artesà de la cuina t’ofereix un servei de Showcooking perquè tu i els teus amics, familiars o companys de feina, viviu de primera mà les elaboracions del vostre menú.

Espais a Concepte – Artesà de la Cuina

Sala de formació

La primera sala o sala de formació, està formada per una gran illa central per l’execució de tallers, amb una capacitat per a 12 persones. Aquesta consta de tots els utensilis d’última generació per a què els usuaris puguin executar ells mateixos els seus propis plats.

Sala obrador

La segona zona o sala obrador, consta d’una cuina professional per a l’elaboració de bases culinàries. Aquesta sala ha estat disenyada, especialment, per a la formació professional de grups que es dediquen exclusivament a la cuina.

Sala polivalent

El tercer espai o sala polivalent ofereix la possibilitat de lloguer per tots aquells que busquen celebrar un esdeveniment de caire particular o d’empresa de petit format, així com, presentació de productes singulars, sopars o maridatges.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Concepte – Artesà de la cuina