Casa Graupera

Dades bàsiques i xarxes

Casa Graupera location icon

Carrer Sant Simó, 5, Mataró, España

Casa Graupera tel icon
34 937550222
Casa Graupera facebook icon
Casa Graupera instagram icon
Casa Graupera twitter icon

Casa Graupera

Mataró

Situada a Mataró, Casa Graupera es dedica des de fa més de 125 anys a l’elaboració artesanal de neules, torrons, xolcolata i galetes tradicionals. Aquesta empresa familiar destaca per la creació de més de 50 varietats de neules.

En el seu petit obrador, ubicat en el cor del casc antic de Mataró, la quarta generació familiar elabora dolços d’aromes embriagadores que evoquen èpoques passades…Tots, exposats amb compte i detall a la seva singular botiga, confereixen un univers d’artesania alimentaria innovada.

Les neules, una de les postres més antigues del Mediterrani són el producte estrella de Casa Graupera, un producte treballat amb passió i dedicació. Totes les neules es fan seguin el procés tradicional a mà, amb ingredients naturals però proposant desde les seves versions més clàssiques fins a modernes neules farcides amb diferents sabors.

A Casa Graupera ofereixen l’oportunitat de gaudir d’una experiència gastronòmica a la seva botiga i obrador, ofereixen una visita comentada sobre la història de la neula, des de l’antiguitat fins als nostres dies. Fan una demostració de com es fan les neules de forma artesanal i ofereixen un tastet de neules acabades de fer. Cal reservar amb un mínim d’un mes d’antelació.

Activitat per grups de 15 persones.

Horari: De dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h (+ 30 persones es poden pactar altres horaris)

Durada de l’activitat: 20 a 40 minuts, segons grup

Idioma de l’activitat: Català/Castellà (per altres idiomes cal portar intèrpret)

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Casa Graupera