Càmping del Mar 16 scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

Càmping del Mar location icon

Camí de la Pomereda, Malgrat de Mar, España

Càmping del Mar tel icon
937653767
Càmping del Mar icones fitxa llit 02

Places: 452 – Habitacions: 47 bungalows

Càmping del Mar facebook icon
Càmping del Mar instagram icon
Càmping del Mar youtube icon

Serveis

Càmping del Mar pista esportiva blau Càmping del Mar accessibilitat minusvalids blau Càmping del Mar parking blau Càmping del Mar restaurant blau Càmping del Mar bar blau Càmping del Mar Càmping del Mar animacio blau Càmping del Mar bugaderia blau Càmping del Mar botiga blau Càmping del Mar wifi blau

Càmping del Mar

Malgrat de Mar

Càmping del Mar Biosphere certified 60x60 1

Càmping del Mar, un lloc ideal per treballar, descansar i relaxar-se a primera línia de platja

Càmping del Mar està situat a Malgrat de Mar, a primera línia de la platja de La Conca, una platja verge on les dunes i la seva vegetació us faran sentir 100% en contacte amb la natura.

A un pas de de Malgrat de Mar, al Càmping del Mar hi trobareu un espai únic que us permetrà despertar-vos rodejats de naturalesa. A més, disposareu de tot allò que necessiteu per reunir-vos, fer activitats de team building o simplement desconnectar de la rutina diària.

El Càmping del Mar ofereix les millors comoditats per als teus esdeveniments i posa a disposició totes les seves instal·lacions perquè els teus actes o estades grupals siguin tot un èxit. El càmping compta amb una sala de reunions, opcions d’allotjament variat, piscina i una gran varietat d’activitats de team building.

Podreu gaudir d’activitats nàutiques, sortides guiades en bicicleta pel parc del Montnegre i el Corredor o el delta del riu Tordera, entre altres. Fes del teu esdeveniment, uns dies únics que tots els assistents recordaran.

Serveis per a reunions

  • Coffe Break
  • Wifi
  • Projector
  • Equipament de so
  • Audiovisuals

També hi ha la possibilitad de tancar el restaurant per a reunions, i d’aquest manera oferir un espai amb més capacitat (en format teatre unes 50 persones). Sota disponibilitat.

Les nostres sales

Sala Càmping del Mar

Càmping del Mar icone sales 1 1

Càmping del Mar icone sales 2

Càmping del Mar icone sales 3

25

Càmping del Mar icone sales 4

25

Càmping del Mar icone sales 5

25

Càmping del Mar icone sales 6

25

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Càmping del Mar