Ateneu de la Fundació Iluro LU 5930 scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

Ateneu de la Fundació Iluro location icon

Carrer de la Riera, 92, Mataró, Barcelona, España

Ateneu de la Fundació Iluro tel icon
34 631 77 76 14
Ateneu de la Fundació Iluro facebook icon
Ateneu de la Fundació Iluro instagram icon
Ateneu de la Fundació Iluro twitter icon
Ateneu de la Fundació Iluro linkedin icon
Ateneu de la Fundació Iluro youtube icon

Ateneu de la Fundació Iluro

Mataró

Un espai versàtil que conjuga modernitat i tradició

L’Ateneu és un edifici emblemàtic de Mataró, fruit del classicisme i la contemporaneïtat, es tracta d’un marc polivalent que acull de mostres i presentacions. Obert des de 1998 fruit d’una rehabilitació que recuperava els elements més emblemàtics de’una antiga construcció, datada d’inicis del segle XX. Ara posa al vostre abast organitzar un esdeveniment, trobada o presentació en un marc històric que conjuga tradició i modernitat.

L’Ateneu compta amb una superfície construïda d’uns 1.800 m2. Visualment molt atractiu, disposa d’un ascensor hidràulic panoràmic i una escala des del vestíbul que alterna vidre, ferro i acer. Destaca també la cúpula-lluernari de base octogonal amb estructura de fusta, visible per l’obertura d’un espai circular de 9 metres de diàmetre des del primer pis.

És un centre obert a totes les expressions artístiques, i també un fòrum per explicar tendències de futur, fer reviure fets històrics, moviments i institucions locals i del país o per conversar sobre temes d’actualitat.

S’hi organitzen i acullen exposicions artístiques, associatives, solidàries, de cultura popular, etc.

Espais

L’Ateneu ofereix la possibilitat a empreses i entitats de gaudir dels seus espais per a esdeveniments públics o privats: concerts, xerrades, còctels, presentacions, congressos, …

Són espais amb personalitat totalment diàfans, en un edifici emblemàtic situat en l’arteria principal comercial de Mataró. La proximitat amb els transports que connecten la ciutat amb diferents poblacions, també n’és un avantatge.

Els espais disposen d’il·luminació, climatització, serveis i són totalment accessibles per escales i ascensors. Destaca la lluminositat natural dels espais ideal per a esdeveniments al llarg del dia.

Les sales tenen capacitats des de 125 m² fins a 540 m². En ser totalment diàfanes s’adapten a tot tipus d’activitats.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Ateneu de la Fundació Iluro