Airam Flors estherconh 04993 scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

Airam Flors location icon

La Riera, 64, Caldes d’Estrac, España

Airam Flors tel icon
606606745
Airam Flors facebook icon
Airam Flors instagram icon

Airam Flors

Caldes d'Estrac

Atelier del Maresme especialitzat en la creació d'ambientacions amb els aromes de les flors i les plantes.

A petició dels desitjos individuals, observant les condicions dels espais i de la temporada, Airam Flors crea mons florals, des de composicions pures i delicades fins un esclat de verdaders colors.

Per això comptem amb un equip de professionals i d’una xarxa de coneguts proveïdors de tot tipus de serveis, que ens recolzen per poder oferir èxit i satisfacció als nostres clients.

Ens agrada treballar amb els professionals del món de l’Interiorisme, les Productores de Cine i Teatre, Organitzadors d’Esdeveniments, … perquè amb la sinergia del tots ells i les flors … podem aconseguir que els espais siguin memorables.

Airam Flors ofereix els seus serveis tant per a casaments com per esdeveniments empresarials (inauguracions, sopars empresarials, conferències…) i esdeveniments socials.

Activitats d’incentius

Airam flors et proposa també activitats d’incentius per a grups d’empreses adaptades a cada necessitat i relacionades amb el món de les flors i les plantes. Es poden organitzar xerrades sobre la importància de les plantes en el nostre benestar i combinar-ho amb un taller senzill sobre com cuidar una planta o preparar un centre de taula amb plantes.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Airam Flors