Ahir es va celebrar a les instal·lacions del Club Nàutic el Balís una sessió de sensibilització per a empreses del sector MICE (Meetings Incentives, Conferences & Exhibitions) al compromís per la sostenibilitat Biosphere.

Les empreses MICE del Maresme es reuneixen per conèixer més a fons el projecte de sostenibilitat Biosphere, un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques que volen millorar la seva gestió en sostenibilitat turística. A més, durant la jornada d’ahir les empreses del Maresme van tenir l’oportunitat de participar en un taller formatiu de comunicació i sostenibilitat impartit per Josep Maria Capella, consultor de l’empresa PAX.

Les empreses MICE del Maresme compromeses amb la sostenibilitat IMG20220216100923 1

Representants d’espais de reunions, allotjaments i activitats d’incentius es van donar trobada al Club Nàutic el Balís, a Sant Andreu de Llavaneres, per tal de parlar del turisme MICE a la comarca del Maresme en clau sostenible. Es van tractar temes com la petjada de carboni, la sostenibilitat i rendibilitat o els pilars de la sostenibilitat, entre altres, per acabar amb una reflexió conjunta de què fa cada empresa per millorar la sostenibilitat en el seu dia a dia i com comunicar totes aquestes accions al públic final.

Des del Consorci del Maresme s’està treballant per potenciar el turisme sostenible i convidar a les empreses i entitats de la comarca a treballar en clau sostenible i així convertir-la en un element diferenciador al nostre territori. Una destinació amb espais naturals únics que vol acollir un turisme responsable en tots els seus àmbits, i especialment en el segment MICE.