El Maresme celebra una Jornada de turisme MICE amb ponències del nivell d’Eventoplus i SITE Spain, líders en el sector.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat avui una Jornada de turisme MICE enfocada a les empreses de la comarca que ofereixen serveis per aquest sector que cada vegada té més importància. MICE és l’acrònim en anglès de “meetings, incentives, conferences and exhibitions”, és a dir, tot el que envolta el turisme de reunions, incentius, conferències i exposicions.

La responsable de turisme MICE del Consorci, Sònia Chaves, explica:

Ens dediquem a promocionar la comarca en aquest projecte com a destinació de turisme de reunions, d’incentius i d’esdeveniments. Per això, avui hem organitzat una jornada de treball amb les empreses del Maresme que es dediquen a aquest sector oferint formacions i ponències i, sobretot, una oportunitat per fer networking.

La Jornada de turisme MICE celebrada a Mas Vives, a Cabrils, ha comptat amb una formació teòrica i pràctica per les empreses sobre com presentar el seu producte i com comunicar-lo a càrrec d’Àgata Puigmal, Directora Comercial del grup Eventoplus, el mitjà de comunicació més rellevant del sector i que aglutina una gran quantitat de proveïdors d’esdeveniments. Puigmal afirma que:

Una destinació com el Maresme és meravellosa perquè la proximitat de Barcelona dona una oportunitat molt bona per desenvolupar aquest sector. Teniu uns espais meravellosos i molt desconeguts, teniu un entorn únic.

Tot i que considera que donar-lo a conèixer és “un repte”, assegura que el Maresme “té un potencial interessant”.

L’organització internacional de professionals dedicats als incentius, SITE Spain, també hi ha participat de la mà de la seva Directora de Sostenibilitat, Elena Altemir, i Míriam Subirana, qui ha ofert una conferència sobre incentius i reconeixement, un aspecte en auge dins de les empreses.

La jornada també ha tingut el recolzament de la Diputació de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau, que promocionen el turisme MICE a la província barcelonina.

El Maresme compta amb grans espais per la celebració de tot tipus d’esdeveniments, des de reunions del més alt nivell fins a activitats de caire lúdic per fomentar el team building.