Aquest proper mes de maig se celebra a Mataró, i més concretament al Centre de Congressos del Tecnocampus, l’EPIC-Congrés Internacional ELPA Performance.

El Congrés Internacional ELPA Performance (EPIC per les sigles en anglès) és un esdeveniment d’un dia on experts en rendiment del bàsquet comparteixen les seves experiències en treballar amb alguns dels millors esportistes europeus. Els membres del Consell Assessor de Rendiment d’ELPA i altres convidats de renom compartiran les seves idees, solucions i innovacions a les àrees d’entrenament, gestió del rendiment, recuperació, prevenció de lesions, rehabilitació, psicologia i nutrició.

EPIC-Congrés Internacional ELPA Performance 2024 a Mataró DSC01913

EPIC és un lloc on experts en rendiment del bàsquet es reuneixen, comparteixen els seus coneixements i tasten els últims productes innovadors.

PROGRAMA DE L’ESDEVENIMENT

(Totes les presentacions seran traduïdes simultàniament de l’anglès al castellà a Mataró)

PER A QUI ESTÀ DESTINAT?

EPIC està destinat a jugadors de bàsquet i especialment al personal tècnic, ja sigui de clubs professionals o amateurs (masculins i femenins), organitzacions o federacions. El congrés inclou temes rellevants per a entrenadors, entrenadors de força i preparadors físics, fisioterapeutes, psicòlegs esportius, nutricionistes, metges dequip, estudiants i tots aquells que treballin estretament amb els esportistes per maximitzar els seus resultats.

COM PUC INSCRIURE’M?

Podeu trobar el formulari d’inscripció més avall a la pàgina. La forma de pagament és a través de targeta de crèdit o transferència bancària.

Passi general presencial – 99 €
Online – 69 €
Estudiant (on-site) – 29 €
Estudiant (online) – 29 €

Inscripcions aquí

EPIC-Congrés Internacional ELPA Performance 2024 a Mataró DSC02155

I SI NO PUC ASSISTIR PERSONALMENT AL CONGRÉS?

EPIC estarà disponible mitjançant retransmissió en directe per a tots aquells que no puguin acudir personalment a Mataró. A més, fins al 31 de maig totes les presentacions romandran disponibles en línia per a aquells que no puguin veure-les en viu presencialment o en línia.