El Maresme es posiciona com a seu de reunions i viatges d’incentius davant de possibles clients d’arreu d’Espanya, el públic potencial del portal Eventoplus.

El Maresme és el protagonista d’alguns dels articles publicats a un dels portals d’organització d’esdeveniments més importants, Eventoplus, on es destaquen les experiències úniques que es poden viure a la comarca a partir de la celebració d’esdeveniments en tot tipus d’entorns, des d’una activitat a la natura fins a dalt d’un vaixell. D’aquesta manera, tot el públic del portal pot conèixer l’oferta del Maresme, amb possibles clients arreu d’Espanya.

Alguns dels articles destaquen diferents espais singulars de diverses comarques de la província de Barcelona especialitzats en el sector MICE, continguts patrocinats per la Diputació de Barcelona, en els quals el Maresme hi té un lloc privilegiat. Hi apareix, per exemple, la masia de Mas Cànovas, de Pineda de Mar, com a ubicació a tenir en compte per un esdeveniment en un entorn rural. I és que una de les tendències actuals són els espais allunyats de les grans ciutats on poder respirar aire pur i connectar amb la natura. I a aquesta masia s’hi han rodat pel·lícules i concursos de televisió internacionals, alhora que ha sigut l’escenari d’activitats artístiques i concerts de jazz.

Eventoplus també es fixa en un edifici modernista situat al centre de Mataró i que per la seva importància ha estat declarat com a Bé Cultural d’Interès Nacional. Sí, parlem de la Casa Coll i Regàs, on es poden celebrar banquets o còctels de fins a 80 persones maridant la història i l’arquitectura modernista amb el món del vi i la gastronomia.

El portal d’organització d’esdeveniments també dedica un article a explicar per què el Maresme és ideal pels viatges d’incentius i com a seu de reunions. La màgica llum del Maresme, els paisatges de mar i de muntanya i el compromís amb la sostenibilitat fan de la comarca una destinació ideal per qualsevol acte.

I això no és tot! Estan a punt de sortir dos nous articles centrats en el turisme MICE amb vistes al mar i enmig de la natura, per tal de poder tenir en compte tot tipus d’opcions abans de reservar l’activitat o espai més adequat. El Maresme ofereix un potencial enorme: la seva ubicació estratègica i les bones comunicacions, l’àmplia i reconeguda oferta hotelera, el clima suau durant tot l’any, una gastronomia de qualitat, la seva cultura viva i riquesa patrimonial, la variada oferta d’oci i activitats d’incentius, el seu entorn natural privilegiat i l’oportunitat per sortir dels recorreguts més habituals i gaudir de noves experiències en són els seus punts forts.