Aquest mes de maig, el port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic de Catalunya (SINC), un esdeveniment que tindrà lloc els dies 17,18 i 19 de maig. El saló nàutic serà un espai d’intercanvi de coneixement, innovació i oportunitats de negoci al voltant de la nàutica. S’hi preveuen carpes d’expositors, un espai destinat a la gastronomia i un espai per a xerrades i contactes entre el sector.

El port de Mataró acollirà el saló Internacional Nàutic de Catalunya 787A8026

El Port de Mataró proporcionarà un espai de 8.000 m2 per al’esdeveniment, que inclourà una exposició d’embarcacions de 6000 m2 i 2000 més de’espai per a la restauració. Hi participaran marques com HANSE, AZIMUT, RYCK, PIRELLY, SOLARIS POWER, FJORD, AQUARIUS o DIPOL, entre altres.

A banda de les exposicions d’embarcacions, el SINC oferirar una nutrida agenda amb especial enfocament a l’educació i formació. Hi haurà conferències, música en viu. A més el SINC colabora amb organitzacions compormeses amb la seguretat i educació marítima, entre altres, amb l’Associació Nàutica Social THALASSA, una ONG que promou l’accés a la navegació, el coneixement de la biodiversitat marina i la consciencia ecològica.

Més informació a la web oficial.

El port de Mataró acollirà el saló Internacional Nàutic de Catalunya SINC Reels 126