El Consorci de Turisme potencia Maresme Events, la marca específica del sector MICE a la comarca, davant els principals organitzadors d’esdeveniments que assisteixen a IBTM.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme mostra els atractius que ofereix la destinació en el sector del turisme de reunions a la fira IBTM, especialitzada en aquest segment. El Consorci consolida la seva aposta, ja iniciada amb la creació de la marca Maresme Events, fent una presentació del tipus d’allotjaments, serveis i empreses que es poden trobar a la comarca als Hosted Buyers que assisteixen a la fira, que són aquells organitzadors d’esdeveniments que posteriorment decideixen on se celebren els viatges de negocis.

El Maresme promociona l’oferta de turisme de reunions a la fira especialitzada IBTM World IBTM 2023

La fira IBTM, acrònim d’Incentius, Negocis, Viatges i Reunions, per les seves sigles en anglès, se celebra des d’aquest dimarts 28 de novembre fins dijous 30 a Fira Barcelona Gran Via i el Consorci hi assisteix sota el paraigües de la Diputació de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau.

IBTM World és un dels esdeveniments més importants del sector, on l’objectiu és que els assistents puguin fer networking, és a dir, teixir xarxes i connectar organitzadors d’esdeveniments i agències amb territoris i empreses que els puguin acollir. Hi participen més de 12.000 professionals de la indústria de països d’arreu del món i també reuneix més de 3.000 compradors. També s’hi realitzen conferències i es planteja com serà el futur del sector.

La comarca compta amb allotjaments, auditoris, teatres, espais singulars, propostes de gastronomia i diferents tipus de serveis relacionats amb el turisme de reunions. Però no acaba aquí, sinó que el segment MICE inclou també les activitats “after the meeting” per fomentar la cohesió de grup, entre les quals s’hi inclouen des de les relacionades amb l’enoturisme fins a activitats nàutiques o la hípica, passant per tot un ventall que es pot adaptar a les possibilitats de qualsevol equip de treball.

Tots els municipis del Maresme tenen espais o activitats a oferir, des dels més tradicionals als més singulars, entre el mar i la muntanya. Es poden consultar al web www.maresmeevents.cat, on es recull tota la oferta MICE del territori.