Qui ha dit que les reunions només poden ser dins de l’oficina? Fer trobades de feina en entorns atractius i diferents pot ser un incentiu pels treballadors. I què millor que presentar un nou producte o debatre les pròximes campanyes de l’empresa que fer-ho amb vistes al mar?

El Maresme és la comarca ideal per aquest tipus d’esdeveniments, on, a més d’espais de reunions, hi ha tot un seguit d’activitats per combinar les sessions de treball amb experiències de team building que motivin a la plantilla.

Els espais del Maresme ofereixen sempre un valor afegit. Alguns exemples són el celler Alta Alella, que combina espais de reunions amb el mar de fons i l’enoturisme, ideal per fidelitzar els clients més importants d’una empresa. També es pot optar pel Club de Golf Llavaneras, on després d’una reunió de treball, l’equip es pot relaxar jugant una partida de golf, tan típic en les trobades de feina americanes.

Reunions sorprenents amb el mar de fons

L’originalitat és un arma poderosa per captivar possibles clients. I una bona idea podria ser traslladar una presentació de producte a un catamarà gegant, o a una altra embarcació, per tal de tenir un escenari inigualable, o bé llogar un veler per fer reunions a alta mar.

A la pàgina web Maresme Events es poden localitzar tots els espais per tal de decidir el més adequat per l’esdeveniment a organitzar i, en cas de dubte, contactar amb els responsables per tal d’obtenir un assessorament individualitzat.

A l’hora de dinar, de sopar o per fer un esmorzar de forquilla es pot optar per establiments de qualitat compromesos amb la sostenibilitat. En són un exemple el restaurant Lasal del Varador, a Mataró, que ofereix cuina mediterrània d’arrels locals, de proximitat i ecològica, o el Xiringuito L’Escora, a Pineda de Mar, on a més de bones tapes i paelles casolanes, compta amb servei d’ esports nàutics i massatges en un entorn privilegiat: la platja i el mar Mediterrani.

Un mar d’activitats per incentivar els teus equips

Però no només les reunions i els dinars d’empresa o amb clients són importants. Al Maresme entenem bé la importància de reconèixer l’esforç dels nostres col·laboradors i per això oferim activitats d’incentius per a tots els gustos. Seguint amb la nostra connexió amb el mar, podem motivar als treballadors i fomentar el treball en equip tot compartint experiències de team building.

L’espai reduït d’un catamarà o una cursa en caiac per equips obliga a comunicar-se i coordinar-se, aspectes que després es podran reproduir a l’entorn laboral. Al mateix temps, ajuden a trencar el gel entre els companys i a crear nous vincles.

Al Maresme hi trobareu nombrosos espais per practicar esports nàutics que a més treballen de forma sostenible. En són un exemple els Clubs Nàutics com el d’Arenys de Mar o El Balís, on es poden realitzar diferents activitats per nàutiques. També a Blaumar o a MedDive Mataró, tots dos a la capital del Maresme, i especialitzats en submarinisme, o a Maresme Waves, a El Masnou, on es poden fer classes de surf i paddle surf per a empreses.

La sostenibilitat com a eix vertebrador de l’experiència MICE

A més, al Maresme creiem en la importància de la sostenibilitat i per això animem a les nostre empreses a treballar els eu compromís amb la sostenibilitat a través del distintiu Biosphere, per tant, si el que una empresa està preparant és un esdeveniment sostenible o de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) no tindrà tampoc cap problema, amb opcions com combinar una sessió de neteja de la platja o pesca sostenible amb altres activitats més refrescants i amenes.

El Maresme és una destinació ideal pel turisme de reunions. Hi ha espai per l’esdeveniment més tradicional fins al més original, tots ells amb el màxim nivell de professionalitat. I per viure l’experiència més intensament, es pot crear una història que lligui totes les activitats a partir d’un fil conductor que faci submergir a clients i empleats en el territori, en el moment actual i, per descomptat, en tots els actes previstos.